Lady Gaga se kao Harley Quinn pridružila Joaquinu Phoenixu na snimanju filma Joker: Folie à Deux. Očekuje se da će u dugoiščekivanom ostvarenju biti prikazana ljubavna veza između njih dvoje, što možemo zaključiti i iz naslova filma koji nagoveštava njihova mentalne oboljenja.

Na novim fotografijama sa snimanja Jokera u Njujorku vidimo Gagu prvo u svakodnevnoj odeći, a potom i u prepoznatljivim crno-crvenim bojama kostima Harley Quinn, antiheroine DC stripova i jednog od najvećih imena Batmanove galerije zlikovaca.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ladygagavision)

Ipak, iako je Joker možda njen najpoznatiji partner, Harley Quinn je već odavno biseksualne orijentacije. U animiranoj HBO Max seriji Harley Quinn je u romantičnoj vezi sa botaničarkom naučnicom, eko-teroristkinjom Poison Ivy. Čak je i sama Margot Robbie (koja igra Harley u DCEU univerzum) izrazila želju da njihovu romansu prenese na veliko platno.

Gagina Harley Quinn ljubi ženu

Na setu filma Joker: Folie à Deux je primećeno da Gaga je poljubila stariju ženu ispred Krivičnog suda na Menhetnu. Na snimku se vidi kako se Gaga penje stepenicama do Krivičnog suda okružena masom ljudi sa obe strane pre nego što je sa namerom stala da je poljubi.

Uz ovo, čini se da je bar jedan član te mase strastveni pristalica Jokera, jer je obukao sličnu odeću kao Arthur Fleck iz originalnog filma iz 2019. godine. Gagina Harley Quinn je, takođe, uslikana na stepenicama pored režisera filma Todda Phillipsa.

Biseksualnost Harley Quinn izlazi na površinu u Joker 2

Videti da se biseksualnost Harley Quinn prenosi i u ovaj univerzum, za mnoge će biti uzbudljiv trenutak. To se dešava s razlogom, jer je njena seksualna orijentacija poslednjih godina postala jedan od fokusa njenog lika u DC stripovima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ladygagavision)

Imajući to u vidu, njena primarna romantična veza u Folie à Deux će verovatno i dalje biti sa Jokerom. Zato nam se čini da će ova scena više služiti kao izraz seksualno otvorene i slobodne prirode Harley Quinn koja je već duže vreme deo njenog karaktera.

Prve fotografije sa snimanja

Prvi put smo videli Lady Gagu sa prepoznatljivom šminkom Quinn, kao i u crvenom sakou, crnoj suknji i majici i najlon čarapama sa dijamantskim šarama. Gaga je viđena među policajcima policije Gothama i protestantima.

Primećujemo i da statisti, građani Gothama, nose maske i šminku u Jokerovom stilu, ali i sa transparentima “Oslobodite Jokera”. Natpisi sugerišu da nećemo videti Arthura Flecka na slobodi tako lako, naročito posle incidenta u TV emisiji Murray Franklin Show. Jedan od mnogih natpisa uočenih u gomili ukazuje na to da će se i javni tužilac Harvey Dent (Two-Face) verovatno pojaviti u nastavku zbog transparenta na kom piše: “Dent je klovn”.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by (@ladygagavision)

Joker: Folie à Deux stiže u bioskope 4. oktobra 2024. godine.

Pročitajte još i: Filmovi koje treba da pogledate ako vam se dopala serija “Daisy Jones & The Six”

Naslovna fotografija: instagram.com/instylegermany

Marija Gavrilović

Comments