Većina muškarca na ženi prvo primeti ruke i oči. Dame se trude da im nokti budu lepi i negovani te idu kod manikira i sa uživanjem kupuju lakove za nokte. Za vas smo izdvojili trendi nijanse koje možete kombinovati uz dnevni ili večernji outfit. Na vama je samo da izaberete. Budite kreativni. Pogledajte i kako Rijana (Rihanna), Bijonse (Beyonce), Hilari Daf (Hilary Duff) i Loren Konrad (Lauren Conrad) kombinuju ove boje.

Šljokice i metalik boje

Veoma su popularne zlatna i srebrna nijansa, koje se mogu nositi preko dana i uveče. U parfimerijama preovladavaju ovi tonovi i najprodavaniji su ovog proleća. Odlično se kombinuju sa nakitom i jednostavno mame poglede.

Polisha Lakovi za nokte Hair And Nails Spring 2011 aleksandar mcqueem Lakovi za nokte
Celebutopia NET.Rihanna.COSMOPOLITAN.July 2011.Scanned by KROQJOCK.HQ .1 Lakovi za nokte

Rihanna

Mat tonovi – siva, krem, lila i svetlo roza

Ovi tonovi se lako kombinuju uz garderobu, jer se slažu uz sve aktuelne trendove za ovo leto. Neutralni su i rukama daju sofisticiran izgled.

opi pirates of the caribbean nail polish collection Lakovi za nokte
rihanna makeup nails Lakovi za nokte

Rihanna

Tamnije boje

Uglavnom su tamnije boje povezuju sa zimskim beauty trendovima, ali su one pronašle svoje mesto i u letnjem periodu jer  postoji više načina za kombinaciju ovog trenda. Zašto ga ne bismo isprobali umesto crvenog laka? Veoma je prilagodljiv u svim prilikama, i to je ono što ga čini nezaobilaznim.

Nail Polish Lakovi za nokte chanel Lakovi za nokte
beyonce Lofficiel Paris March 2011 Cover 1 Lakovi za nokte

Beyonce

Ledeno plava

Ova boja vrlo je aktuelna, i na tome možemo zahvaliti brendu Chanel koji ju je istakao i postavio za must have nijansu ovog leta. Prvi put smo ga primetili u spotu r’n’b dive Bijonse (Beyonce) “Why Don’t You Love Me”, i od tada kreće pomama za ovom bojom. Kasnije je srećemo i kod drugih pevačica, a sve veći broj poznatih ličnosti je koristi. Vrlo zanimljiva boja koja ne mora da se slaze sa outfit-om. Rezultat je takav da ćete biti zasigurno primećeni.

Chanel Cote dAzur Collection nail polish Lakovi za nokte
358267256 Celebutopia NET.Hilary Duff at the SOBE Try Everything Challenge in NYC.05 25 2011.HQ .8 122 44lo Lakovi za nokte

Hilary Duff

c7fcf21da3e39dad laurenconradbluenails1 Lakovi za nokte

Lauren Conrad


Tamara Jovanović voli Njujork, palačinke sa nutelom i plazmom, Gossip Girl, parfeme, umetničke fotografije, knjige, citate, ljude bez predrasuda sa dobrim manirima. Hedonista. Autorka je bloga Gossiphoneyxoxo. Voli citat “Style is an expression of individualism mixed with charisma.”

Comments