MAKEUP

Ova maskara je
proizvod koji nedostaje
tvom makeup neseseru -

iz ugla profesionalnog
makeup artista

Kao makeup artist i zaljubljenik u šminku, znam da su bujne i istaknute trepavice jedna od najbitnijih stvari tokom šminkanja. Čine da oči izgledaju mačkasto i zavodljivo, otvaraju pogled, uokviruju čitav makeup izgled i čine ga kompletnim. Čak i kada ne nosimo mnogo šminke, dovoljno je samo da uz pomoć malo maskare dobijemo WOW efekat.

Zato ti u nastavku otkrivam na koji način, uz nekoliko jednostavnih trikova i saveta, možeš doći do savršeno uvijenih i istaknutih trepavica, koje će izgledati dobro čitavog dana.

Dobrodošle u Raj

ZA TREPAVICE

Prva (i najbitnija) stvar je
odabir adekvatne maskare!

Uvek biram proverene brendove, za koje znam da me neće izneveriti. I volim da pratim sve aktuelnosti i nove proizvode koji se pojavljuju na tržištu, zato sam odlučila da testiram za vas novu update-ovanu verziju L'Oréal Paris Lash Paradise maskare.


Ono što sam odmah primetila jeste da
maskara daje trenutni volumen i efekat
dužih trepavica.

OBOGAĆENA formula SA ricinusovim i ružinim uljem

kremasta i nežna, Nova formula je pogodna čak i za osetljive oči, kakve su i moje, A zanosni izgled trepavica dobila sam samo jednim pokretom četkice.

kupite proizvod

Nežna poput Pera

Pored savršene i jedinstvene formule, ono što me je potpuno osvojilo je to što L'Oréal Paris Lash Paradise maskara sadrži jednako savršenu četkicu, koja je ostala nepromenjena.

Mekana i nežna poput pera, sačinjena je od ravnih i uvijenih vlakana, koja savršeno prijanjaju trepavicama i precizno obuhvataju i ističu baš svaku dlačicu. Nanošenje je zaista veoma prijatno i jednostavno.


I još jedna stvar koja mi je bila bitna -
četkica pokupi taman onoliko proizvoda
koliko nam je potrebno, nema viška koji
se razmazuje i otežava nanošenje.

Think Pink

Kod svih proizvoda mi je svakako najbitnije da mi odgovara i da zaista radi ono što očekujem, ali mislim da svi volimo lepe i zanimljive ambalaže koje su uvek dodatni plus.

LOREAL Lash Paradise maskara
upravo dolazi u prepoznatljivom nežno roze pakovanju što će dodatno obradovati sve ljubitelje šminke kojima je izgled bočice podjednako važan.

KUPITE PROIZVOD

PRO savet profesionalnog makeup artista

Ukoliko želiš da trepavice potpuno istakneš, predstavljam ti i jedan top trik koji bi trebalo da isprobaš - trepavice prvo uvij uvijačem za trepavice, koji će omogućiti da ih vizuelno podigneš, a zatim, nanesi maskaru cikcak pokretima, od korena prema vrhu trepavica, što će učiniti da u isto vreme izgledaju i gušće i intenzivnije. Za zadivljujući efekat je zaista potreban samo jedan sloj, ali ukoliko je šminka na očima jača, možeš je naneti i u nekoliko slojeva kako bi dobila još bolji efekat.

Approved by WANNABE
Makeup artist