Počinje sezona Lava koja će trajati od 23. jula do 22. avgusta. Lavovi su najveći narcisi zodijaka, puni samopouzdanja, obožavaju da budu u centru pažnje, ekscentričnog stila, prirodnog šarma i harizme – osvojiće svakog koga upoznaju. Podižu energiju gde god da se nađu, a kada se zaljube, ta osoba za njih postaje centar sveta.

Oni su empatični, srčani, vođe – ovo su samo pojedine karakteristike Lava. Umeju da budu eksplozivni i temperamentni, emotivni. Tu je upravo i mesto gde treba najviše da napreduju, jer ako ovladaju svojim emocijama, biće nezaustavljivi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Refinery29 (@refinery29)

Oni su nezavisni, jake ličnosti, ali koliko god da vole da su u centru pažnje, samo sa odabranima su izuzetno bliski i odani su im do kraja. Često im je karijera na prvom mestu, a kada se odluče na to da imaju porodicu, prema njoj su veoma zaštitnički nastrojeni. Oni vole sve čime mogu da se ponose, nebitno da li je u pitanju karijera, porodica ili hobi.

Lav, horoskopski znak – vodič za avgust 2022

U skladu sa energijom Lava pripremili smo šta sve treba da čitate, gledate, kako da se oblačite, šta da slušate i čime da se zanimate ako želite da probudite energiju Lava u sebi.

Knjiga: Meksička gotika – Silvija Moreno Garsija

Noemí vodi uzbudljiv život, većinu vremena provodeći na žurkama. Onda dobija pismo od svoje rođake koja tvrdi da njen muž pokušava da je ubije. Odlazi kod rođake u meksičko selo i pokušava da otkrije šta se zbiva. Ali, umesto toga, biva uvučena u porodične spletke koje postaju sve strašnije. Meksička gotika definitivno nije knjiga koju treba čitati posle ponoći.

Pročitajte i ovo: Venera u Raku donosi žudnju za vezom

Film: Elvis

Pogledajte film o Elvisu Presleyju – o njegovom putu ka najvećoj muzičkoj zvezdi svog vremena. Svet nikad nije video nekog kao Elvisa – niti će. Ako vas nismo ubedili da pogledate ovaj film, napominjemo da glavnu ulogu tumači Austin Butler, glumi odlično i prelep je. Lavovi su rođene zvezde, zato je ovaj film sasvim u skladu sa njihovom energijom.

Rijaliti: Love Island

Lavovi obožavaju zanimljive rijaliti programe iz dva razloga. Prvi – jer bi se sami odlično snašli u njima i drugi – obožavaju dramu. Ako ste Lav u horoskopu ili želite da probudite svog unutrašnjeg Lava, ovaj rijaliti će to sigurno učiniti.

Dakle, u pitanju je rijaliti gde je glavni zadatak da učesnici pronađu ljubav. Gde je ljubav i rijaliti, tu je i drama i gomila začkoljica. Rijaliti se prikazuje u realnom vremenu, a gledaoci mogu da izbace određene takmičare, a novi učesnici mogu doći svakog časa i uticati na stvorenu dinamiku. Pobednik, naravno, dobija novčanu nagradu.

Serija: The Bear

Ovo je izuzetno zanimljiva priča o glavnom liku koji menja svoj posao. Daje otkaz u luksuznom restoranu i otvara restoran brze hrane u Čikagu. Sve je dodatno zakomplikovano samoubistvom njegovog braka, pa Carmy (glavni lik) pokušava da se nosi sa svojom tugom. Ali, pritiska ga realnost i nošenje sa njom uopšte nije tako lako.

Zašto bi se ova serija dopala Lavovima? Zato što svaki njen junak ima jaku i vatrenu ličnost – sa čime se Lavovi mogu lako identifikovati. Takođe, likovi su duboko povezani i izuzetno lojalni.

Pročitajte i ovo: Šta treba da uradite kako bi vaša veza trajala – u odnosu na vaš horoskopski znak

Outfit: Klasično belo

Mi ostali bismo se plašili da se od glave do pete obučemo u belo, ali ne i Lav. Ovo je toliko jednostavna kombinacija, ali privlači pažnju na prvu. U prostoriji punoj ljudi ćete znati koja žena je Lavica. Ona će zračiti samopouzdanjem i prirodno će biti u centru pažnje.

Makeup: naglasite oči

Oči su jedan od najvećih aduta svake Lavice, zato ih dodatno istaknite šminkom. To može biti senka u boji vaših očiju. Ajlajnerom iscrtajte mačkaste oči i uokvirite donji kapak. Naravno, maskara je neizostavna.

Manikir – jarke boje

Lavice nisu skromne čak ni kada je manikir u pitanju. Obično vole dugačke, šiljate nokte, a čak i da nose kratke, vole da ih istaknu jarkim bojama za koje mnogi nemaju hrabrosti. Njima će se najviše svideti žuta, narandžasta i zlatna boja – zato što su kraljice koje uvek skreću pažnju na sebe.

Muzika – glavne na podijumu

Ako vidite nekoga da je u centru pažnje na žurci, da je socijalni leptir, da pokazuje svoje plesno umeće – možemo da se kladimo da ima Lava u natalnoj karti. Lavice pršte od energije, pokreću i vode. To se prenosi i na njihov izbor muzike.

Najpre smo odabrali Beyoncé koja je oličenje ženske snage, koja “žari i pali” na svojim nastupima, a ova pesma je definicija energije Lava:

Druga je naša omiljena Lavica koja je nedavno proslavila svoj 53. rođendan. I ovo nam je jedna od njenih omiljenih pesama:

Ako volite dvehiljadite i Lav ste u horoskopu onda sigurno obožavate ovu pesmu od Pussycat Dolls:

Aktivnosti – samo da se aplaudira

Ako Lavica ima hobi, svi će za to morati da znaju. Ona će to ili podeliti na društvenim mrežama, ili će imati javne nastupe. Zato je privlače hobiji koji se obavljaju pred publikom – pevanje, sviranje, igranje, gluma, ples. Ovo su sve aktivnosti koje će privući jednu Lavicu. Pa, čak i ako niste Lav u horoskopu, sa ovim aktivnostima ćete sigurno probuditi eksplozivnu energiju.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments