Dodaj svetu malo roze. I požuri! Tik-tak, tik-tak: Lea x WANNABE

Kako smo zapazili na do sada održanim nedeljama mode i kotrljajući do iznemoglosti po Instagram profilima priznatih influenserki, poput valjaka za prikupljanje sitnih fibera i dlaka sa tkanina, prikupili smo sve trendove koji već polako, ali sigurno plave štandove u radnjama, stranice na online prodavnicama i naposletku, one koji će ispuniti i vaše ormare.

Trend: “Boy” košulje

Ono što je zanimljivo jeste da se trend BOY odevnih komada proširio sa obaveznog para boy farmerki, preko boy kačketa i fura dalje u pravcu torzoa, te nam u skladu sa tim stiže trend “boy” košulja. One su već podvrgnute transformaciji i sve više se koriste i u formi haljina. Dakle, koliko god pridev boy govori u prilog odsustvu ženstvenosti, toliko su forme košulja haljina baš takve – ženstvene. Biti ženstven u ovom vremenu, pored drugih stvari sa sobom nosi i dozu samostalnosti po skoro svim pitanjima. A kako se odvajkada klasične forme košulja vezuju za poslovno samostalne i agilne osobe, na mestu ne kom su se ukrstili pojam ženstvenosti i samostalnosti, nastale su upravo, statement ženske haljine. One sa sobom neretko donose i dodir romantike, ali pre svega, sačuvan od emotivne patetike i obogaćen svežinom novih, blago geometrijskih formi banalnih simbola, iste te romantičnosti. Oversize rukavi su dobrodošli u svim formama i oblicima u dolazećem periodu, pa ukoliko ih, u ma kojoj formi “pustite” u svoj ormar ove jeseni, nećete pogrešiti.

LEA WANNABE KOSULJA HALJINE Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Košulja-haljina – 14.590 RSD

Trend: Majice sa natpisima

Već neko vreme unazad modna industrija koristi takozvanu slovnu komunikaciju i to, bukvalno, ispisanu na tkaninama. Jake poruke i motivacije, inspiracija, ali i krilatice, krase majice donete u klasičnoj t-shirt formi. Dakle, onu staru dobru: “Što na um, to na drum”, zamenila je: “Što na um, to na majicu”. 

LEA X WANNABE MAJICE Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Majica – 2.390 RSD, Jakna – 17.990 RSD, Mini suknja – 7.590 RSD

lea 2 Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Collage jakna – 12.990 RSD, Majica – 2.390 RSD, Suknja – 6.390 RSD

Trend: Collage jakne

Čuvene collage jakne su od momenta svog pojavljivanja, poznate još i pod nazivom Letterman jakne, bile rezervisane za privilegovanu grupu ljudi koji su je s ponosom nosili, kao oličenje posebnosti ili izuzetnosti u nečemu. Njen ulazak u svet mode je taj fenomenalan osećaj učinio dostupnim svima, i uklonivši time prepreku zvanu elitizam, stavio nam na raspolaganje tu malu dozu injekcije samopouzdanja. Inače, collage jakna je, krećući se hodnicima mode i trendova, počela da zadobija slobode po pitanju izbora materijala, boja ali i slovnih konstrukcija, pa je tako počela da “ogrće” razne vrste individualca sa izraženim samopouzdanjem, usled ostvarenosti ili pak sigurnosti u svojim stremljenjima.

LEA X WANNABE JAKNE Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Collage jakna  – 12.990 RSD, Majica – 2.390 RSD, Suknja – 6.390 RSD

LEA X WANNABE JAKNE 2 Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Collage jakna – 12.990 RSD, Majica – 2.390 RSD, Suknja – 6.390 RSD

Trend: Stay fit

Važniji od svih trendova iz sveta mode, nastao je i trend dobrog izgleda i stanja u kome si uvek u formi. Za početak fizičkoj, ali za nastavak i nadogradnju, i u onoj psihičkoj, emotivnoj i duhovnoj. Od koje god da krenete, na putu učvršćivanja svoje ličnosti i izgrađivanja sopstvene autentičnosti, stići ćete do svake, pre ili kasnije. Najvažnije je da pred sobom imate cilj, ali i fokus na rešenje svake situacije koja se na tom putu može isprečiti, ne kao problem, već isključivo, kao prilika. Tome u prilog, u poslednje vreme, moda je zauzela mesto na klupi cheerleader tima koji navija za tebe. Dalje, u tom maniru, treba da imate u vidu da ste podržane i da imate mogućnost da budete dobro stilizovane uvek, čak i onda kada se odlučite da trenirate.

LEA X WANNABE TRENERKE Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Duks – 6.590 RSD, Trenerka-helanke – 4.590 RSD

LEA X WANNABE TRENERKE 1 Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Duks – 6.590 RSD, Trenerka-helanke – 4.590 RSD

Trend: Pink kolorit

Trend kolorita za jesen 2019. je definitivno u znaku crvene, raznih nijansi ljubičaste, a na veliko iznenađenje znalaca iz sveta mode, pink. Generalno, čitava sezona jesen/zima 2019 je obeležena jarkim nijansama odvažnih kolorita koji ostavljaju snažan utisak. Dizajneri još poručuju da bi ovakav kolorit trebalo da prenosi srećne vibracije, pa su inspiracije za jesenje kolekcije svrstali pod folder “happy colours”. Ipak, opšte je poznato da svaki trend od momenta puštanja u etar, pa nadalje, doživljava transformacije, većih ili manjih razmera. Te tako i ovaj trend, polako ali sigurno, biva oblikovan i u onom svom segmentu pink kolorita, zadobija metalik odsjaj. Dakle, srećne misli, puno samopouzdanja koje mora da proističe iz sopstvenih ostvarenja ili stremljenja ka istim, neograničene količine kreativnosti i dovoljna doza ženstvenosti, ove jeseni, bez imalo suzbijanja, u punom sjaju i neretko – metalik odsjaju, treba da isijavaju sa tvojih odevnih kombinacija.

LEA X WANNABE PINK METALIK 1 Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Jakna – 17.990 RSD, Mini suknja – 7.590 RSD

LEA X WANNABE PINK KOLORIT Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Majica – 2.390 RSD, Prsluk – 10.990 RSD, Trenerka – 6.990 RSD

lea Lea x WANNABE: Pet trendova koje ne smeš da ispustiš iz vida!

Haljina – 15.990 RSD

Lea x WANNABE kolekcija uskoro će biti dostupna na SHOP by WANNABE!

Comments