Da li postoji nešto primamljivije od dobre krimi priče u visokoj modi?

Takve teme bude nešto, gotovo voajersko u nama. Sigurno je bilo nekih intrigantnih priča u svetu poznatih kojima ste bili opsednuti. Ako ste satima istraživali, gledali i čitali o O. J. Simpson aferi, ubistvu Šeron Tejt ili Đanija Versačea – jedva ćete čekati da pogledate novi film o još jednom senzacionalnom ubistvu iz te ere.

Film je zasnovan na istoimenoj knjizi iz 2001. godine, a režiser filma čeka već više od jedne decenije na priliku da film zaživi. Glasine o snimanju počinju još od 2006. godine, a tokom tog perioda spekulisalo se da su glavne uloge dobili Anđelina Džoli i Leonardo Dikaprio, zatim se 2012. pričalo da je glavna uloga pripala Penelopi Kruz, dok se 2016. šuškalo da je konačna odluka da će povređenu bivšu suprugu igrati Margot Robi.

Misteriju i tračeve juče je prekinula Lejdi Gaga, kada je na Instagram platformi okačila fotografiju nje i Adama Drajvera i predstavila ih kao gospodina i gospođu Guči. Time je najavila da je dugoočekivani film “House of Gucci” konačno počeo sa snimanjem. Centralna priča ovog filma je ubistvo Mauricija Gučija, čije je ubistvo naručila upravo njegova bivša supruga, Patricija Ređani.

Iza ove produkcije stoji režiser Ridli Skot, koji se potpisao na filmove kao što su “Gladijator” i “Telma i Luiz”, tako da u ovom filmu sem dobre kriminalističke priče, fantastične postave glumaca možemo da očekujemo i bespekorne kostime.

Comments