Svestrana umetnica, Merilin Monro (Marilyn Monroe), i dan-danas je uzor mnogim zvezdama. Pamtimo je po filmovima, muzici, stilu, stavu i činjenici da je neprevaziđena. Talentovana i prelepa Amerikanka je uvek bila predmet divljenja. Dame su oduvek maštale da budu kao ona, dok su je muškarci uvek želeli za sebe. Ukoliko ste i vi jedna od žena koje joj se dive, pročitajte nešto o detaljima koji su Merilin činili posebnom.

Budite uvek nasmejane

Merilin je imala težak život. Nesrećno detinjstvo i nesreća u ljubavi su učinili da bude često depresivna. Uvek je bila u potrazi za pravom osobom, pored koje će imati bezuslovnu ljubav. Pa i pored svega toga, na sceni je uvek bila nasmejana i blistava. Dama sa osmehom na licu je privlačnija i interesantnija od tužne žene. Prema tome, osmeh na lice i ozarite prostoriju.

Slika 29 Lekcije kojima nas je naučila Marilyn Monroe

Uvek je izgledala raspoloženo

Negujte kožu

Merilinino lice je svaki put izgledalo kao da sija iznutra. Negovala je kožu danonoćno, preko dana je koristila kremu Elizabeth Arden, dok je u večernjim satima nanosila slojeve kreme Erno Laszlo Active Phelityl. Glavna tajna koja je činila da njeno lice sija na svakoj slici su, verovali ili ne, dlačice na bradi. Naglašavala ih je breskvom, koju je mazala na obraze. Reflektori su učinili ostalo. Za takav efekat preporučujemo Luminous Cheek & Face Highlighter brenda Victoria’s Secret.

Slika 36 Lekcije kojima nas je naučila Marilyn Monroe

Obavezna nega

Pravilna upotreba ajlajnera

Oči je naglašavala diskretnom linijom ajlajnera na kapcima uz sam početak trepavica. Svuda sa sobom je nosila crni i braon krejon, kako bi mogla da obnovi svoj cat-eyes look.

Slika 46 Lekcije kojima nas je naučila Marilyn Monroe

Diskretna šminka, mišljenje: manje je više

Poboljšajte trepavice

Merilinin neseser sa šminkom je 1999. godine prodat za čak milion dolara. U njemu su se nalazile lažne trepavice Glorene seta. Mi savetujemo Ardell Fashion trepavice. Imaćete isti efekat.

Podignite obrvu

Zadala je svima zadatak sa obrvama. Nije jednostavno pravilno ih urediti. Uvek napravimo manju grešku. Ukoliko ste nevešti, savetujemo stručnjaka za prvi put, a nakon toga bi trebalo da možete sami da održavate oblik.

Slika 54 Lekcije kojima nas je naučila Marilyn Monroe

Zavodljivo

Isprobajte crvene usne

Karmin koji najviše povezujemo sa njom je klasični crveni karmin. Da biste pronašli nijansu koja će vam odgovarati, obratite pažnju na nijansu svog tena, kao i na boju očiju. Narandžasto-crvena nijansa savršeno odgovara ženama sa svetlosmeđim ili zelenim očima, dok pravi crveni karmin odgovara plavookim damama. Tamnije nijanse su pogodnije za one sa tamnim očima.

Slika 66 Lekcije kojima nas je naučila Marilyn Monroe

Obojite poljupce

Neka vas prepoznaju po parfemu

Merilin je izabranica Hjua Hefnera (Hugh Hefner) za prvo izdanje magazina “Playboy”. Na pitanje šta je nosila u toku snimanja, odgovorila je: “Chanel no.5”. Isti odgovor je dobijen i na pitanje šta ima na sebi kada ide u krevet. Isprobajte više mirisa. Nijedan parfem nema istu notu na svakom tipu kože. Ukoliko vam se isprobani miris dopada i nakon trideset minuta, pronašli ste pravi parfem.

Slika 75 Lekcije kojima nas je naučila Marilyn Monroe

Obavezni miris

Izvori fotografija: tracara.com, marilynmonroequotesz.com, topnews.in, 4.bp.blogspot.com, 2.bp.blogspot.com, beautybombshells.files.wordpress.com, drlauraimola.files.wordpress.com


Jelisaveta Popov je studentkinja Fakulteta političkih nauka. Obožava da putuje. Želela bi da zna sve jezike sveta, a najviše voli francuski jezik. Ne moze da zamisli ni jedan dan bez humora, muzike i voljenih osoba.

Comments