Leopard print je jedan od najpopularnijih modnih printova ikada. Nosile su ga i najpoznatije ikone stila poput Odri Hepbern i Brižit Bardo, a danas mnoge slavne i poznate dame, poput Dženifer Lopez, Irine Šajk i Kim Kardašijan na glamuroznim proslavama biraju odeću ukrašenu baš na ovaj način. Svaka devojka ali i žena koja želi da izgleda otmeno, jednostavno mora da ima bar majicu i jednu haljinu ovog dezena. Ne samo da je preporučljiv za svečane prilike, već i za casual izgled, uvek možeš odabrati dobar top, pantalone ili bluzu koja na sebi ima životinjski print. Čak iako nisi fan i ljubitelj leopard i animal printa, pogledaj u kakvoj odeći ćeš uvek izgledati doterano, moderno i jednostavno perfektno. Ovu odeću jednostavno moraš imati u svom ormaru.

Leopard print top

Kada nastupe oni dani, kada ne znaš šta bi obukla, džemper  koji na sebi ima leopardske šare i džins deluje kao sjajno rešenje. Za malo glamurozniji izgled top ovog dezena i bela pencil suknja učiniće da deluješ otmeno i veoma ženstveno.

Leopard print top i džins Leopard print koji moraš imati u svom garderoberu Leopard print top i suknja Leopard print koji moraš imati u svom garderoberu