Otkako se pojavio na domaćoj modnoj sceni, brend Lena Petra Girslwear namenjen svim devojčicama, ali i mamama koje žele da svoje ćerke od malih nogu nauče koliko je važno iskazati i negovati lični stil i individualnost, izdvojio se i postao omiljen malim, ali i velikim damama.

Ono što ga krasi jeste, pre svega, odličan kvalitet, ali i za devojčice pomalo atipičan dizajn, bogat kolorit, kao i fenomenalni i više nego zanimljivi materijali. Nedavno su Nina Milović i Nađa Jokanović, idejni tvorci brenda Lena Petra Girlswear, predstavile novu kolekciju koja će svojom veselošću i lepršavošću obojiti proleće koje je pred nama i koja nas je svojom lepotom ostavila bez daha!

5 3 Lepršava i vesela: Nova kolekcija brenda Lena Petra Girlswear

Uostalom, zamislite svoju devojčicu u predivnoj haljinici pastelno žute ili ciklama boje kako trčkara, dok se njena nova omiljena haljinica vijori na povetarcu! Predivno, zar ne? Upravo su takvi odevni komadi za male princeze deo nove, prolećne kolekcije brenda Lena Petra Girlswear. Umereno šarenilo, boje koje su definitivno u znaku proleća, modeli u kojima će vašoj devojčici biti i više nego udobno, a koji su pritom lepi na oko – sve su to detalji na koje sigurno obraćate pažnju kada svojoj ćerkici kupujete garderobu, a koje, priznaćete, često ne nalazite, barem kada govorimo o jednom odevnom komadu ili brendu.

6 3 Lepršava i vesela: Nova kolekcija brenda Lena Petra Girlswear 10 2 Lepršava i vesela: Nova kolekcija brenda Lena Petra Girlswear

Dovoljno je da pogledate lica Lene Petre i Jane, malih modela ovog brenda, tokom slikanja! Osim što izgledaju kao princeze u ovim divnim haljinicama, njih dve imaju širok osmeh na licu i više nego dovoljno slobode da se neometano igraju i da im ništa ne smeta ili ih steže.

lena4 Lepršava i vesela: Nova kolekcija brenda Lena Petra Girlswear

I sami znate da je deci to najvažnije! Stoga ne propustite priliku da ovog proleća svojoj devojčici poklonite neku od predivnih haljinica iz nove, prolećne kolekcije Lena Petra Girlswear, i budite sigurne da ste napravile pravi izbor! Njen osmeh na licu je neprocenjiv, a u haljinicama Lena Petra Girlswear će neprestano biti tu!

Zapratite Lena Petra Girlswear i na Instagram-u, dok Facebook profil možete pronaći ovde.

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Comments