Predstavljamo vam letnji seks horoskop! Leto donosi retku vezu između pobunjeničke planete Urana i severnog čvora sudbine. Iako se ujedinjuju u julu, njihova energija se oseća još od januara, i osećaće se izvesno vreme. Uran i severni čvor sudbine se poklapaju svakih 15 godina, ali ovo je prvi put da se to dešava posle nekoliko vekova, a sledeći put će biti za više od 300 godina. Uran, planeta revolucije nakratko prolazi pokraj svih planeta, i to se dešava u rasponu od 7 godina. U toku 2018. godine je ušao u znak Bika gde će ostati sve do 2026. (nakon što nekoliko puta prođe pored Bika i Blizanaca)

Kada je Uran u Biku – onda dolazi do naglih i strmih promena. Ovo će najviše uticati na našu seksualnost i seksualno istraživanje. U ovom periodu ćemo želeti da eksperimentišemo i da isprobamo nove stvari. Kako će sve to uticati na različite znake – možete da saznate u nastavku!

Ovan

Ovnovi vole da budu dominantni u krevetu, ali i da postavljaju pravila u seksu. Jedini i najveći cilj za Ovnove je doživljavanje orgazma. Kada to postignu, gotovo da zaborave na svog partnera i na činjenicu da konekcija u krevetu nije gotova. Bez obzira na to, međutim, Ovnovi se najviše oslanjaju na fizički dodir i pokazivanje ljubavi na taj način. Ovnovi će u ovom periodu naučiti kako da uživaju u tim dodirima i kako da uspore, a ako to savladaju – Ovnovi mogu da postanu najbolji ljubavnici.

Bik

Bikovi nisu uvek sposobni da preuzmu potpunu kontrolu nad svojim partnerom, iako imaju želju da to učine. Ali ta energija mora da izbije na drugu stranu. Upravo zbog toga su skloni da se prihvate igračaka i pomagala – jer im je sve to izuzetno interesantno. Ne potiskuju svoju seksualnu požudu, već pronalaze drugačije načine da je iskažu. Kosmička energija ovog leta dozvoliće Biku da uživa u svom telu i da dozvoli svojoj seksualnoj energiji da prevlada.

Blizanci

Kod Blizanaca svaka seksualna komunikacija počinje razgovorom sa ljubavnikom, zatim polako eskalira. Bliznaci su brbljivi vazdušni znak – zbog čega ne vole površne razgovore. Kada duboke konverzacije dodaju svom seksualnom režimu – izaći će iz svoje komfor-zone. Nemojte se začuditi, ako dejtujete sa Blizancima, da u ovom periodu poželi da isproba nove stvari koje vam do sada nije predlagao. Od lubrikanata preko igračaka – Blizancima će ovo leto biti veoma zanimljivo.

Rak

S obzirom na to da su Rakovi vodeni znaci – jasno je da vole da budu mokri. Ovog leta će poželeti da isprobaju nove stvari koje će podrazumevati još mokriji seks. Želja da vode ljubav sa osobom sa kojom dejtuju ili da pronalaze seks partnere – ovog leta će biti na vrhuncu. Naravno, solo seks im nije stran, što će ih zadovoljavati u trenucima kada su sami.

Pročitajte i ovo: Znaci zodijaka koji će u toku leta pronaći ljubav

Lav

Svi već dobro znamo da su Lavovi dramatični, pogotovo kada je seks u pitanju. Međutim, ovog leta će, za njih, doći do male promene. Umesto da dodaju ekstravagancu na odnose sa svojim partnerima – oni će se odlučiti da ovog leta pomešaju atmosferu tako što će težiti ka tome da se emotivno povežu sa partnerima. Lavovi mogu da budu izuzetno kreativni, zbog čega će iskoristiti ovo leto tako da zadovoljavaju svoje partnere na najbolji način – ali i da zadovolje sebe.

Devica

Devicama vlada Merkur – zbog čega je ovaj znak izuzetno osetljiv i žudi za konekcijom sa osobama sa kojima dejtuje. Ono što bi trebalo da znate o Devicama je to da ih muzika i zvuci čine mnogo opuštenijim, zbog čega ih možete zavoditi plejlistama. Naravno, kada kažemo zvuci, mislimo i na one koje svi ispuštamo u krevetu – što Device ne mogu da odbiju. Device će, takođe, ovog leta iskusiti zemljane senzacije, što će im biti vrlo zanimljivo. To znači da će se nabolje osećati u rukama još jednog zemljanog znaka.

Vaga

Ne znam da li ste znali da se zadnjica najviše vezuje za ovaj znak – zato se balans ljudskog tela nalazi baš u predelu zadnjice. Vage, neodlučne kakve jesu, ovog leta će tražiti sav balans koji možete da im pružite. Zato bi bilo najbolje da se fokusriate baš na njihovu zadnjicu. Ispostaviće se da njihove najmračnije fantazije i nisu tako mračne. Device, uglavnom, u seksu vole da budu sub, sve dok imaju poverenja u svog partnera. Vage mogu da upadnu u ekstazu – pogotovo kada je seks u pitanju – samo im dajte prostora da se to desi.

Škorpije

U ovom periodu će Škorpije potpuno drugačije prići seksu. Kada kažemo drugačije – mislimo – jednostavnije. Neće više zahtevati da seks bude nešto ekstravagantno, već će tražiti mirniji i emotivniji odnos. Iako vole da eksperimentišu, i to bi radile svakoga dana, ovo će leto za njih biti potpuno drugačije. Možda nikad ne biste pomislili da će do toga doći – ali eto, Škorpije će se primiriti.

Strelac

Seks u javnosti za Strelce može da bude dovoljno spicey, a možda požele i nešto više. Ovog leta će poželeti da izađu iz komfor-zone, ali ne previše. Leto će za Strelce da bude oaza istraživanja, ali najviše sebe. Upravo će se zbog toga osloniti na masturbaciju i na isprobavanje novih igračaka i lubrikanata. Solo Strelci će potpuno promeniti odnos prema seksu – tako da, očekujte vatrene noći.

Pročitajte i ovo: Otkrij kakvu predigru želi tvoj partner prema njegovom horoskopskom znaku

Jarac

Iako su Jarčevi poznati tradicionalisti koji traže povezanost i obavezu u donosima sa drugima – polako se odlučuju za drugačije igrice. Leto će im doneti mnogo seksa za jedno veče ili odnose sa super casual ljudima. Ako Jarčevi odluče da investiraju svoje vreme i energiju u odnos – oni to i dobiju. Ali, ovog će se leta okrenuti ka poliamoroznim odnosima ili otvorenim vezama – koje će im mnogo više prijati.

Vodolija

Da li vam se neko već dopada? Da li imate simpatiju? Ovo pitanje vam postavljamo zato što se čini da ćete napraviti prvi korak. Vatreni odnosi vas čekaju sa nekim ko je već u vašem životu, a ko to može da bude je samo na vama da shvatite. Umesto vašeg standardnog suzdržanog ponašanja – ovo leto vam donosi nalet seksualne energije.

Ribe

Ribe će ovog leta da požele da sve svoje fetiše učine realnim. Kakve god fetiše da imaju – Ribe će učiniti sve što je u njihovoj moći da pronađu sebi partnera sa kojim će ih isprobati. Za malo laganiji seks – odlučiće se one koje su već u vezama. Druge će, međutim, uhvatiti talas eksperimentisanja, ali to ih neće dugo držati. Ako dejtujete sa Ribom – nemojte da zaboravite da je masaža stopala za njih jednaka predigri.

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Milica Antić

Comments