Možda se tek spremate da odete na more i ne znate sa kim biste se upustili u tu avanturu, a možda ste se upravo vratili pa sumirate utiske? O ovoj temi većina ljudi ima već izgrađen stav, bez obzira da li su u vezi ili ne. Neki stavove baziraju na sopstvenom iskustvu, neki ne. Obe situacije svakako imaju i prednosti i mane, bitno je da se odlučite za opciju koja Vama odgovara.

Letovanje sa društvom

Ako mi dozvolite da budem pristrasna (što ću svakako biti s obzirom na autorstvo teksta), verovatno bih se pre odlučila za ovu varijantu. Nekako, čini se da ništa ne može da zameni lumpovanje do zore sa drugaricama koje su jednako raspoložene za provod kao i Vi. Kada ste sa društvom koje deli Vaš stil života, nemate obavezu ni prema kome, odnosno ne morate da budete non-stop sa nekim niti da se prilagođavate. Ako Vam je došlo da prošetate sami, možete to da uradite. Možete da spavate do kad hoćete, a da Vas Vaš najdraži ne budi u 8h ujutru, jer on voli da sa prvim petlovima krene na plažu, a Vi baš volite da spavate do podne i mrzite popodnevne dremke, do kojih dolazi kad se vratite sa plaže i on poždere vaš brižljivo spremljen ručak.

BigBeachVolleyball Letovanje sa partnerom ili društvom, pitanje je sad!

Dakle, niste upućeni samo na jednu osobu i to je super. Takođe, lakše ćete upoznati nove ljude, jer priznaćete, oni nisu uvek raspoloženi da se upoznaju sa parovima koji se po ceo dan razvlače po plaži. Dalje, možete da pijete, a da Vas dragi ne prekoreva ‘sad si stvarno preterala’ pogledom, jer Vam je to četvrti koktel. Možete da nosite najkraću suknju na svetu i najviše štikle (mada verujem da ako imate normalnog muškarca pored sebe, ovo možete i kada ste sa njim na letovanju!).

Comments