Lidl logo Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Lidl logo Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Probudili ste se u ušuškanom krevetu, sa najlepšim pogledom na snežne ulice. Dok pahulje lagano provejavaju, iz kuhinje osećate prijatne mirise ukusnog specijaliteta koji se krčka. Jutro počinje uz okupljanje oko stola prepunog vaše omiljene hrane i poslastica, uz lica osoba koje volite najviše na svetu. I znate da će dan biti čaroban, jer ste svi na okupu. Jer, to je magija praznika zbog kojih ih jedva čekamo svake godine! 

Ali, sigurno znate da praznici nisu tako čarobni za sve. Ono što često uzimamo zdravo za gotovo, za nekoga je daleko i nedostižno. Porodica na okupu, topli dom, pun frižider i dostojanstven obrok – zar to nisu jednostavna “bogatstva” koja zaslužuje svaki naš sugrađanin?

Rakun Rasa Lidl 3 Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Ove godine, u Srbiju je doputovao neočekivani gost, sa jasnom misijom: da nas podseti da zastanemo i osvrnemo se oko sebe. Da li primećujete svoje sugrađane koje praznike ne dočekuju sa euforijom i osmehom? Da li ste ih pitali šta im je potrebno i ponudili im pomoć? Da li znate da je tako malo potrebno da nekome vratite osmeh na lice – makar na trenutak?

U ovo doba, više nego ikad pre, potrebni su nam heroji! A mi imamo uzbudljive vesti: jedan neobičan junak je već među nama!

Njegovo ime je Raša, ali nije mišićavi tip sa plaštom. Ne nosi nikakvo oružje, osim slatkoće i snažne poruke, koju treba da čuje svako od nas. Vreme je da ga upoznate – Raša je radoznali, hrabri i solidarni rakun, koji je stigao u našu zemlju da donose još više čarolije tokom praznika. Evo i kako!

RAKUN RAŠA - NAJSLAĐI HEROJ SA NAJLEPŠOM MISIJOM

Rakun Raša ima jednostavan zadatak: da širi solidarnost među ljudima! Praznični heroj je obišao sve ulice i tajne prolaze, svuda je radoznalo njuškao, video da je pomoć neophodna mnogima, a onda se smestio na police Lidla, da nas nauči važnu lekciju: mala dela su velika stvar! 

Baš vi možete da budete heroj i ulepšate ove praznike svojim sugrađanima koji su se našli u neprilici, a način da to uradite je veoma jednostavan i zahteva samo malo dobre volje, poručuje ovaj radoznali rakun.

Raša se nameračio da svima ulepša praznične dane, a zbog toga se udružio sa Lidlom da bi zajedno osmislili kako mogu da pomognu svima kojima je ove zime pomoć neophodna. 

Lako ćete ga pronaći – Rakun Raša vas čeka na policama svih Lidl prodavnica u Srbiji, spreman da vas osvoji svojim šarmom i mekanim krznom. A kada vas očara, Raša prelazi na stvar. Pridružite se misiji ovog neobičnog heroja – evo kako možete da učestvujete u Lidl prazničnim humanitarnim akcijama i proširite magiju praznika, baš kao Raša!

Rakun Rasa Lidl 7 Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

MALA DELA SU VELIKA STVAR!

Kad god krenete u Lidl da upoznate Rakuna Rašu, imate priliku i da mu se pridružite u njegovoj plemenitoj prazničnoj misiji. Vaše malo delo pri svakoj kupovini postaje velika stvar, jer se najveća praznična čarolija dešava kad delimo!

U periodu od 23. novembra do 17. decembra, u Lidl prodavnicama širom Srbije, imate priliku da kupite preporučene artikle iz Lidlove ponude i donirate ih iza kasa, direktno pružajući pomoć najugroženijima. Na rafovima se može pronaći posebna oznaka koja preporučuje proizvode poput osnovnih namirnica i proizvoda za kućnu i ličnu higijenu, pirinča, testenine, konzerve voća i povrća i drugih, čijom kupovinom i odlaganjem na posebno predviđena mesta iza kasa, potrošači obezbeđuju neophodne namirnice za korisnike usluga Crvenog krsta Srbije. Po preuzimanju doniranih namirnica od strane volontera Crvenog krsta Srbije, distribucija proizvoda se vrši korisnicima, direktno, ali i kroz Program narodnih kuhinja.

Međutim, i Lidl će poslušati Rakuna Rašu i pridružiti se njegovoj solidarnoj misiji. Ove praznične sezone, Lidl Srbija će donirati i opremu u vrednosti od 1.800.000 dinara za potrebe Programa narodnih kuhinja Crvenog krsta Srbije.

a455528 Waschbaer Pluesch v01  LI00 FS EU NF 2 Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

UDOMI RAKUNA RAŠU I DONIRAJ JEDAN OBROK

Raša je rakun koji svuda voli da njuška, pa je poželeo da baš sa vama provede ove praznike i postane deo vaše porodice. Njegova misija se ne završava kada prođu praznici, već želi da vas cele godine podseća da budete solidarni – i mislite o drugima.

Zbog toga, Lidl vas poziva da udomite Rakuna Rašu i na taj način donirate namirnice za pripremu jednog obroka u okviru kampanje “Mala dela su velika stvar”. Plišana igračka Rakun Raša vas čeka na policama, po ceni od 599,99 dinara, a taj iznos biće pridružen zajedničkoj misiji da svima omogućimo topli i ukusni obrok tokom ovih praznika.

Kada smestite Rakuna Rašu ispod svoje jelke ili na policu, setite se da je on mnogo više od prazničnog heroja – on je simbol naše snage kad se udružimo, kad smo solidarni, kad brinemo jedni o drugima i zajedno stvaramo prazničnu magiju!

Požurite u Lidl Srbija – zajedno možemo da budemo heroji i malim delima činimo velike stvari!

Rakun Rasa Lidl 6 Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?
Lidl logo Najslađi praznični heroj je stigao u našu zemlju: Ko je Rakun Raša i šta je njegova misija?

Više o Lidl Srbija prazničnim akcijama saznajte na sajtu, kao i Facebook, Instagram i YouTube stranicama.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X