Da se razumemo, tetovaže govore nešto o vama i vašoj ličnosti. Zaboga, to je jedan od razloga što ste ih istetovirali. Hajde da budemo iskrene, svaka od nas džadžuje likove sa kojima izlazi na dejtove. Naročito na prvih nekoliko dejtova. Tražimo crvene zastavice, pratimo svaki korak i odmah nakon dejta zovemo drugaricu da prepričamo šta je bilo. Zato ćemo i reći, pojedine tetovaže su crvena zastavica.

U fazonu, 10 je ali ima tetovažu… Da, da, tetovaže mogu da budu greška, i mi devojke to znamo. Zato je ovaj tekst za sve devojke sem za one koje imaju tramp stamp, jer i njih džažujemo. A istovremeno ih razumemo, jer i mi imamo pogrešne odluke. Zapravo, ovo je tekst za sve devojke koje džadžuju, i namerno kažemo džadžuju, jer hoćemo da nas džadžuju oni koji hejtuju anglicizme.

10 je ali, ima tetovažu…

Tribala

Ako ima tribale na bilo kom delu tela – beži glavom bez obzira. Kao prvo, tribali su bili popularni pre 20 godina. To znači da je ovaj lik ili mnogo stariji od tebe, pa je i njegova tetovaža stara, ili ima mnogo loš ukus – što je isto crvena zastavica.

Pročitajte i ovo: Šta žene vole kod muškaraca koji imaju tetovaže

Ovaj lik tripuje mačo muškarca i nije ni svestan da mačo muškarci više nisu toliko kul. Vrlo verovtno je mišićav ili ima ostatak od mišića i svoje nekadašnje forme.

Lava ili vuka

Muškarci se mnogo lože na tetovaže ovih životinja. Oni koji imaju tetovažu lava misle da su vođe, da svi treba da ih slušaju, a oni sa vukom misle da su sami protiv celog sveta, večiti borci i samotnjaci. Jedno je popularizovano sa Lion Kingom, drugo sa romanom Stepski vuk. 

Zaista sumnjamo da su likovi koji su istetovirali vuka ikada pročitali dotični roman od Hesea, ali su sigurno odledali Lion King. Verovatno više odgovaraju Timonu i Pumbi, umesto Mufasi.

Ostroga

Ovo je posebna kategorija. Pre bih izašla na 10 loših dejtova sa likom koji ima tribale, nego na jedan sa likom koji ima istetoviran Ostrog. Da se razumemo, u redu je da je neko vernik i da svoju veru poštuje i praktikuje. Ali, veliko ali je što toj osobi nacionalizam čini dobar deo identiteta. Verovatno dalje od Ostroga nije ni otišao, a pitanje je da li ga je uopšte i posetio.

Škorpije

Uh, ovaj lik misli da je mnogo opasan. Misli da je mističan i zavodljiv. Zapravo je svestan da je toksičan, ali smatra da je to seksi. I umesto da novac uloži u psihoterapiju koja mu je prekopotrebna, on je odlučio da istetovira škorpiju. Postoji mogućnost da je Škorpija u podznaku i ne želimo da pričamo zašto su muške Škorpije crvena zastavica.

JNA

Nadamo se da niko mlađi od sedamdeset godina nema ovu tetovažu, jer ako ima, onda sigurno nije bio u JNA. JNA čovek je posebna sorta i zamišljamo ga kao starijeg čoveka u beloj potkošulji, sa otkrivenim pivskim stomakom ispred dragstora sa pivom u ruci. Ovo je izumiruća vrsta koju pamtimo iz detinjstva i nemate šta sa njima da tražite na dejtovima.

Pauka

Ovo je lik koji misli da je alternativan, drugačiji od drugih, opasan i drži se sa strane. Poseban je koliko i svi drugi likovi koji imaju tetovažu pauka. Verovatno živi sa roditeljima ili očekuje od devojke da mu bude mama, dok on igra igrice na kompu.

Pročitajte i ovo: Najbolji predlozi matching tetovaža za tebe i tvoju BFF

Nikole Tesle

Ne, ne hejtujemo Nikolu Teslu, divimo se čoveku. Hejtujemo ljude koji ga tetoviraju. Najpre zato što vrlo verovatno ni ne znaju koji su njegovi izumi, niti imaju bilo kakve veze sa fizikom.

Na pesnici

Znate na kakav tip tetovaža mislimo, na svakom prstu ima ispisano jedno slovo, pa obično piše: WILD, LIFE, FATE i tome slično. Ovo su apsolutno basic tetovaže osobe koja hoće da misli da je originalna. Tetovaža nit je lepa jer je sačinjena od slova niti išta govori i ima neko dublje značenje.

Nekog datuma

Da li ovaj lik toliko ne može da zapamti rođendan sopstvene majke, da mora da ga istetovira? Ili datum rođenja deteta, žene, svog venčanja? Uz datum obično ide i ime osobe koja se tada rodila. Dakle, potrebno mu je da zapamti i ime. Bolje da istetovira i broj telefona, kad mu tetovaža već služi kao imenik.

Na kraju: čitav tekst je šala, sve što ste pročitali smo izmislili i tužno je što ovo moramo da napominjemo. Birajte likove prema osobinama, ne tetovažama.

Naslovna fotografija: instagram.com/inspiringinstafeeds

Jovana Petković

Comments