Lindsay Lohan je trudna! Glumica je podelila prelepe vesti na svom Instagram profilu. Ona i njen muž Bader Shammas očekuju prvo dete. Lindsay je istakla da su „veoma uzbuđeni što im stiže novi član porodice, raduju se narednom poglavlju i jedva čekaju da postanu roditelji“.

Na fotografiji kojom je najavila trudnoću se nalazi beli bodi za bebe na kom piše: „Uskoro“, a u opisu fotografije piše: „Blagosloveni smo i uzbuđeni!“

Nova mama Paris Hilton podelila je uzbuđenje komentarom: „Čestitam, ljubavi! Tako sam srećna zbog tebe. Dobro došla u klub za mame!“

Lindsay je poslednji put fotografisana početkom februara – i to na reviji Christiana Siriana u Njujorku. U tom trenutku je nosila široku odeću koja joj je skrivala stomak, pa su retki znali da je Lindsay Lohan trudna.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lindsay Lohan (@lindsaylohan)

Podsetimo, Lindsay i Bader su se venčali u julu 2022. godine nakon što su na društvenim mrežama objavili veridbu u novembru 2021. Lindsay se preselila u Dubai 2014. godine kako bi zaštitila svoju privatnost, ali je redovno zbog posla posećivala SAD.

Pre nego što je upoznala Shammasa, Njujorčanka se zabavljala sa Aaronom Carterom (2003), Wilmerom Valderramom (2004), Harryjem Mortonom (2006), Samanthom Ronson (2008-2009) i Egorom Tarabasovim (2016) sa kojim je raskinula veridbu.

Lohanova je još 2016. godine za jedan svetski magazin izjavila da želi jednog dana da postane majka. Tema se nametnula kad je glumica izrazila želju da u narednoj deceniji želi da „snimi više filmova, napiše knjigu, pokrene dobrotvornu organizaciju i da više radi sa decom“. Tada je Lindsay rekla da će „možda uskoro imati i svoju decu nakon što snimi neke filmove“, dodavši da „nema ništa protiv i da usvoji decu“.

Glumica je više puta u toku karijere u svojim intervjuima spominjala decu i želju da postane majka. Jednom prilikom je izjavila da je „oduvek govorila kako bi volela da ima dvoje ili možda četvoro dece, ali da u tom trenutku nema planove da zasnuje porodicu“.

Nakon uspona i padova i partijanja, brak i trudnoća su velike, ali pozitivne promene za Lidsay. Mi smo svakako mnogo srećni zbog nje.

Pročitajte još i: Rihanna otkrila stomak na spektakularnom nastupu na Super Bowlu, a mi vam otkrivamo detalje

Naslovna strana: instagram.com/lindsaylohan

Marija Gavrilović 

Comments