Da li se i vama dešava da osetite vrtoglavicu na samu pomisao da je vreme za kupovinu poklona? Potrebno je da prođete niz prepreka kako biste stigli do prve, druge, treće radnje koje i nisu tako blizu. Menjate nekoliko prevoza, nosite kese i žurite da sve to kasnije zapakujete. Naravno, volite da obradujete sebi drage ljude, ali sam proces kupovine poklona i nije toliko zanimljiv. Sve je postalo mnogo lakše dolaskom online prodavnica jer sada pomoću samo nekoliko klikova možete da kupite poklon za dečka, devojku, mamu, tetku i najbolju prijateljicu. Već na sledećem sajtu je garderoba za bebu, a u vašu porodicu baš jedna stiže krajem februara. Dok ispijate kafu i odmarate na kauču, bezbrižno kupujete poklone za vaše najdraže (ali i za sebe).

Poželeli smo da vam olakšamo i taj deo posla, i podelimo sa vama listu ulitmativnih poklona za sve prilike koje možete da kupite online, na vama je samo da potvrdite porudžbinu!

Zara Home

Pozvani ste na useljenje kod prijatelja i želite da ih iznenadite lepim i elegantnim poklonima za stan, birate više sitnica koje će im biti od koristi, a opet, potrebno je da se sve uklapa uz njihov nameštaj. Birate minimalističke poklone koji će se odlično uklopiti uz njihovu dnevnu sobu, i tad još jednom dobijate potvrdu da ste osoba koja kupuje najbolje poklone!

Mirisni osveživač sa štapićima

Ko u svom domu ne voli miris praznika tokom cele godine? Upravo ovi osveživači prostora donose novu dimenziju ambijentu u kom se nalaze, mirišu čisto, nežno i puderasto, a uz sve to imaju i oštru notu koja će vam se sigurno svideti.

Screenshot 1 Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (1. deo)

Staklena kutija sa metalnim okvirom

Idealna je za odlaganje raznoraznih sitnica, ključeva, nakita ili kartica. Odlično će se uklopiti i kao stakleni detalj na komodi, a da u nju ne morate da odlažete predmete. Zanimljiva je i elegantna, a uz mirisni osveživač prostora upotpuniće vašu priču o tome da poklon mora da ima dušu, a svaka duša ima miris.

Screenshot 2 Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (1. deo)

Pročitajte i ovo: Pokloni za Dan zaljubljenih – šta kupiti dečku?

Ananas.rs

Ananas je platforma koja nudi širok spektar proizvoda koji brzinom svetlosti stižu na vašu adresu. Sve što vam je potrebno se nalazi na jednom mestu, a mi vam predlažemo poklone za muškarce do kojih vam je stalo, pa bilo da kupujete poklon za dečka, brata ili prijatelja, ovo će vas inspirisati:

Muški duks – Diesel

Duks sa kapuljačom je dobar poklon za muški deo ekipe i sa njim ne možete da pogrešite, jer ne postoji osoba koja ne voli da provede slobodnu nedelju u udobnom, toplom i kvalitenom duksu.

diz Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (1. deo)

Trimer za bradu – Philips

Predlog za rođendanski poklon, jer danas su brade vrlo popularne, a za njihovo stilizovanje su najbolji trimeri ovog tipa.

Screenshot 3 2 Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (1. deo)

H&M

Kakve to poklone birate za drugarice? Sve zavisi od toga šta koja voli, ali univerzalni pokloni za svaku od njih su autentični predmeti za radni ili toaletni sto, a evo šta vam mi predlažemo:

Mini-vaza

Da li ste skoro videli nešto zanimljivije? Autentična je, a to ste želeli, minimalistička i bele boje. Da li će da se uklopi uz vaš toaletni sto ili ćete poželeti da uredite ceo radni sto i sve uklopite po njoj?

Screenshot 4 Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (1. deo)

A gde je bela, tu je i crna! Možda se crna uklapa u ostatak enterijera, nešto je drugačijeg oblika, ali podjednako je nesvakidašnja i inspirativna. Zamislite samo koliko se lepo uklapa uz buket crvenih ili belih ruža u uglu vašeg radnog stola.

Screenshot 5 Ultimativna lista poklona za sve prilike koje možeš da poručiš online (1. deo)

Lista predloga za kupovinu poklona dragim ljudima je dugačka, ali ispred svega, obavezno stavite to šta bi neko vaš želeo da dobije. Možda ne možete trenutno da se setite, ali zato smo mi tu da ostavimo naše predloge koji će vas inspirisati, jer su ovo pokloni koji bi svakog oraspoložili!

Naslovna fotografija: zarahome.com

Dragana Stojanović

Comments