Hot topics

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

#StylishThrowback: Trendovi iz ’90. koje treba da uvrstiš u svoj garderober ove zime

1/2

Devojke iz benda Little Mix su osvojile ceo svet svojom pobedom u X-Factoru još 2011. godine, a nakon pohoda na muzičku industriju, krenule su da se malo više bave i modnom industrijom! Pored beauty kolekcije LMX BEAUTY koja je urađena u saradnji sa Boots UK, svoj modni stil su odlučile da pretoče u modnu kolekciju, ovog puta u saradnji sa Pretty Little Thing brendom, a rezultat je kolekcija puna outfita namenjenih za žurke!

Ova modna kolekcija daje snagu devojkama, naročito ako je u pitanju grupa prijateljica koje žele da budu slično stilizovane, a pritom da se svaka istakne na svoj način.

“Obožavale smo kreativni proces kroz koji smo prolazile kada smo kreirale komade i nismo mogle dočekati da naša prva modna kolekcija ugleda svetlost dana”, rekle su devojke iz ovog benda.

Pošto apsolutno svaka devojka nekad ima dilemu šta da obuče, naročito kada je u pitanju izlazak vikednom (ili u toku nedelje) sada će zahvaljuući Perrie, Jade, Leigh-Anne Jesy ovo biti mnogo lakše i to ukoliko upotpuniš svoj garderober nekim od fantastičnih komada iz PrettyLittleThing x Little Mix kolekcije.

Kolekcija je puna printova, naročito animal koji su i dalje veoma aktuelni, upadljivih boja poput smaragdno zelene i sequin materijala koji su takođe IN ove sezone. Mali dodir vinyl stila i satenska tekstura materijala u jarkožutoj boji doprinose mnogo ovoj kolekciji, a devojke su istakle i da vole veštačko krzno, koje je takođe prisutno u njihovim dizajnima.

Pošto se nisu zadržavale samo na odeći, u kolekciji se nalaze i duboke čizme, torbe i aksesoari za kosu i mnogo toga još!

Editors choice