Hot topics

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

1/2

Devojke iz benda Little Mix su osvojile ceo svet svojom pobedom u X-Factoru još 2011. godine, a nakon pohoda na muzičku industriju, krenule su da se malo više bave i modnom industrijom! Pored beauty kolekcije LMX BEAUTY koja je urađena u saradnji sa Boots UK, svoj modni stil su odlučile da pretoče u modnu kolekciju, ovog puta u saradnji sa Pretty Little Thing brendom, a rezultat je kolekcija puna outfita namenjenih za žurke!

Ova modna kolekcija daje snagu devojkama, naročito ako je u pitanju grupa prijateljica koje žele da budu slično stilizovane, a pritom da se svaka istakne na svoj način.

“Obožavale smo kreativni proces kroz koji smo prolazile kada smo kreirale komade i nismo mogle dočekati da naša prva modna kolekcija ugleda svetlost dana”, rekle su devojke iz ovog benda.

Pošto apsolutno svaka devojka nekad ima dilemu šta da obuče, naročito kada je u pitanju izlazak vikednom (ili u toku nedelje) sada će zahvaljuući Perrie, Jade, Leigh-Anne Jesy ovo biti mnogo lakše i to ukoliko upotpuniš svoj garderober nekim od fantastičnih komada iz PrettyLittleThing x Little Mix kolekcije.

Kolekcija je puna printova, naročito animal koji su i dalje veoma aktuelni, upadljivih boja poput smaragdno zelene i sequin materijala koji su takođe IN ove sezone. Mali dodir vinyl stila i satenska tekstura materijala u jarkožutoj boji doprinose mnogo ovoj kolekciji, a devojke su istakle i da vole veštačko krzno, koje je takođe prisutno u njihovim dizajnima.

Pošto se nisu zadržavale samo na odeći, u kolekciji se nalaze i duboke čizme, torbe i aksesoari za kosu i mnogo toga još!

Editors choice