Numerologija je nauka koja se bavi brojevima. Svako od nas na osnovu svog datuma rođenja ima lični broj koji je sačinjen od bioritamskog i generacijskog broja. Ali pored obične numerologije tu je i ljubavna numerologija koja funkcioniše prema sličnim principima.

Vrlo je jednostavan proces izračunavanja. Prostim sabiranjem dana u mesecu kada ste rođeni i meseca u kom ste rođeni dobijate bioritamski broj (npr. rođeni ste 13. septembra 1+3+9=13, a onda 1+3=4, pa je bioritamski broj ove osobe 4). Generacijski broj dobijate sabiranjem svih cifara u godini rođenja (npr. rođeni ste 1983, vaš generacijski broj je 1+9+8+3=21, a onda 2+1=3, pa je generacijski broj ove osobe 3). Konačno kada saberemo bioritamski i generacijski dobijamo lični broj (lični broj osobe rođene 13. septembra 1983 je 4+3=7).

Ljubavna numerologija funkcioniše na sledeći način: kada ste izračunali svoj lični broj i broj osobe koja vas zanima, saberite ih i svedite na jednocifreni broj.

Zbir dva lična broja je numerologija parova i govori dosta o kvalitetu veze, kao i o događajima za koje je veza predodređena.

Ukoliko je zbir dva lična broja:

Broj 1

Ova veza ima lepe predispozicije da uspe i da i jednom i drugom donese lepu energiju. Jedan partner pozitivno utiče na drugog. Zajedno mogu mnogo, pogotovo ukoliko je kombinacija poslovnih partnera u pitanju, ukoliko je ljubavna kombinacija u pitanju jedini problem može da predstavlja ego jednog od partnera. Lepa strast i iskren odnos pun poštovanja.

Broj 2

Veza u kojoj postoji problem u energijama. Često ćete imati utisak u ovakvoj vezi da ste dosta različiti jedno od drugog. Neretko se jedan od parnera u ovakvom odnosu oseća zapostavljenim. Ukoliko ne uspeju da prevaziđu probleme u komunikaciji i nerazumevanju ova veza može doneti dosta problema i nesuglasica.

Pročitajte i ovo: Izračunaj svoj lični broj i saznaj kako se ponašaš u vezi

Broj 3

Veza u kojoj se oba partnera osećaju lepo i uživaju u zajedničkim trenucima. Jednostavno prijaju jedno drugom. Ukoliko rade zajedno mogu dosta zarađivati. Jedini problem u ovakvom odnosu može biti prevelika sloboda i ležeran pristup vezi pa samim tim vremenom može doći do prirodnog udaljavanja partnera. U svakom slučaju veza koja obećava, koja je zasnovana na istim interesovanjima i iskrenim emocijama.

Broj 4

Neretko je u ovakvoj vezi ili jedan od partnera zauzet ili pak živi u drugom gradu. Dakle osnovna stvar je da u ovoj vezi neki veliki problem mora postojati. Često je ovo veza u kojoj jedan partner mnogo voli da bi na kraju doživeo određeno razočaranje. Ovakve veze često stežu stege ljubomore i posesivnosti. Ozbiljan pristup vezi i tradiciji. Broj četiri je čest kod ugovorenih brakova ili onih koji se zasnivaju iz određene koristi.

Broj 5

Veza koja traži slobodu i dokle god partneri pružaju jedno drugom odrešene ruke ova veza može biti lepa i u njoj se partneri osećaju ispunjeno. Onog trenutka kada jedan od partnera počne da pokazuje znake ljubomore, veza postaje pakao. U ovakvoj vezi parneri često putuju zajedno i najlepše se osećaju u nekom velikom društvu sa prijateljima.

Broj 6

Kad je u pitanju ljubavna numerologija broj 6 je najlepši mogući broj za ljubav. Brak i veza iz iskrene ljubavi i emocije koje povezuju ove osobe su čiste i čine da se partneri najlepše osećaju kada su jedan pored drugog. Uživaju u zajedničkim trenucima. Lep broj i za poslovni odnos i može doneti dobru zaradu.

Broj 7

Promenljiva energija. Dobar broj za prijateljstva, dok kod emotivnih partnera može donositi česte svađe, prepirke, pa pomirenja, pa sve ukrug. Definitivno u ovoj vezi nikada nije dosadno. Ukoliko partneri upoznaju jedno drugo i daju šansu ovoj vezi u nekoj budućnosti ovo može biti zanimljiva priča. Strasti neće izostati nikada, to je sigurno. Ova veza traži da se na njoj radi.

Pročitajte i ovo: Da li svuda viđate anđeoske brojeve? Evo šta to znači!

Broj 8

Veza eksplozivne energije. Odlična kombinacija za posao. Partneri se fenomenalno dopunjuju. U emotivnom odnosu donosi nerazumevanje partnera, česte sukobe i mnogo strasti. Jedan od partnera će stalno zamerati drugom što ne pokazuje dovoljno emocija. Nedostatak poverenja i tolerancije.

Ljubavna numerologija – Broj 9

Dobar broj za prijateljstvo. Razumevanje na nekom višem nivou, ali najčešće ove osobe potiču ili iz drugačijih sredina ili su drugačije vere, pa veza s vremenom počinje da trpi. Drugačiji karakteri. Česta kombinacija kod umetnika. Osobe se razumeju pogledom, ali nedostaje jačina u odnosu. Pasivnost partnera.

Naslovna fotografija: instagram.com/authenticlovepresents

Milica Popović

Comments