Nadamo se da će nam 2021. godina doneti, između ostalog, i mnogo ljubavi. Definitivno je da će nova godina biti posebna, a kako će se na astrološkom planu odraziti na svaki znak posebno, čitaj u nastavku.

Ovan 

Prijateljstvo koje prelazi u ljubav obeležiće ovu godinu rođenim u znaku Ovna. Vrlo je moguće da se promene na ljubavnom planu dogode do kraja januara i verovatno je da ćete se zaljubiti u nekoga ko vam je od skoro prijatelj. Očekuje se romantična ljubav, sagrađena na prijateljstvu, a ono što će dodatno ojačati tu vezu jesu vaši zajednički hobiji i interesovanja. Ove godine mnogi Ovnovi stupiće u brak ili će ozbiljno porazmisliti o tome, a ključan period kada će biti doneta odluka je upravo početak godine. Ovo će biti fenomenlna godina za Ovnove, jer je Venera u Vodoliji, a to znači uzbuđenje tokom cele godine, počevši od 21. februara. Zato, oni koji su slobodni ne treba da brinu jer će imati beskrajne mogućnosti da pronađu ljubav. Može se desiti da partnera pronađete preko društvenih mreža ili preko prijatelja. Nemojte da zaboravite ono što smo rekli na početku – mnogi Ovnovi će upravo preko prijateljstva stupiti u ljubavni odnos. Zauzeti Ovnovi će već do 17. jula 2021. godine doneti sigurnu odluku o proširenju porodice, što će biti idealno. U septembru su moguće svađe i sukobi, ali ništa što se ne može popraviti. Ukoliko vam se desi da do kraja godine prekinete vezu, iznenadiće vas sigurno nova slučajna ljubav. Ovo je definitivno godina kada će Ovnovi procvetati na ljubavnom planu.

Bik 

Bikovi će ove godine biti posebno romantični, iako oni generalno važe za nežne i senzualne tipove. Međutim, oni će ove godine otkiti da su ljubav, briga i saosećanje najvažnije komponentne jednog ljubavnog odnosa. Početak nove godine Bikovima donosi mnogo radosti i ljubavnu priču kao iz bajke. Bikovi će mnogo vremena provoditi sa svojim partnerom, zajedno će spremati obroke i uživati, zato već sada treba da počnete da razmišljate i o treningu, jer će se u vašoj vezi dobro jesti. Od aprila vas očekuju prelepa ljubavna putovanja, na kojima ćete osetiti ljubav kao nikada do sada. Maj je mesec koji će doneti dobru energiju kako zauzetim, tako i slobodnim Bikovima. Naime, slobodni Bikovi će u tom periodu moći lako da se zaljube i da pronađu partnera. Tokom leta definitvno ćete biti zadovoljni i uživaćete, bilo da imate ili nemate partnera. A ukoliko budete singl u tom periodu, treba da znate da će se tada otvoriti sjajne mogućnost za pronalazak parntera, jer će pozitivna energija biti na vrhuncu. Može se desiti da upoznate ljubav vašeg života na nekom kursu koji pohađate. I jesen donosi dobre ljubavne vibracije, samo što ćete tada tražiti nešto ozbiljnije. Tokom jeseni zauzeti Bikovi će proći kroz seriju svađa i sukoba, koje treba rešavati odmah. Godinu ćete završiti sa velikim planovima i vrlo važnim lekcijama.

Blizanci 

Zbog Venere koja je u Strelcu, Blizancima se sprema nešto novo i sveže. To znači da će Blizanci ovu godinu započeti ili će je završiti novom vezom, koju sigurno nisu očekivali. Može se čak desiti da nađete ljubav i na početku, ali i na kraju godine. Dakle, dva partnera u roku od godinu dana. Blizanci vole promene i kada im se nešto ne dopada neće ostajati u tome. Ako vam se desi ljubav sada, početkom godine, bićete obavijeni strepnjom da li će se stvari dobro odvijati. Međutim, treba da usporite i da ne razmišljate previše o budućnosti, nego da idete korak po korak, dan po dan. Slobodni Blizanci će ove godine, više nego ikada pre, poželeti da nađu nekoga. I vrlo je moguće da će svog partnera upoznati na nekom duhovnom mestu, preko hobija, istih interesovanja ili čak preko prijatelja. Takođe, vrlo je moguće da ćete pronaći ljubav u inostranstvu i to je ljubav koja ima potencijal da traje duže. Krajem maja biće vrhunac, kada su najveće šanse da nađete nekog i to nekog ko se bavi nekim kreativnim poslom u sferi umetnosti. Ljubavi će biti na svakom koraku, samo je potrebno da malo bolje sagledati svet oko sebe. Do kraja godine samo će se ređati prilike, a trebalo bi tokom vaše potrage da slušate ljubavne savete starijih ljudi.

Rak 

Rakovi će u 2021. godini odlučiti da reše ono što godinama vuku sa sobom. Oni će se emotivno resetovati. I na tom putu moguće je da će naići na poteškoće, sukob mišljenja, ali se Rakovi neće osvrtati na to jer će imati jasan cilj da reše situaciju i konačno se dogovore sa samim sobom šta je to što žele od ljubavi i kakvu ljubav zapravo žele. I tako će provesti prvi deo godine – pitajući se šta žele od partnera, sebe i veze. Ovo će biti malo naporniji period, ali će biti delotvoran, jer će doprineti mudrosti da razumete sebe i svoje potrebe u budućnosti. I to, naravno, znači samo jedno – ili će vaša veza ojačati ili će se raspasti. Rakovi će mnogo morati da rade na sebi, ali je savet da se fokusiraju na ljubav, na intimne aspekte i na pronalaženje kvaliteta i u sebi i u partneru. Tek od aprila Rakovi će se malo oraspoložiti i rasteretiti. Tada već možda dođe do raskida, pa će biti spremni i otvoreni za novu ljubav. Tokom proleća im se smeši nova ljubav. Sve najbolje osobine Raka će vas učiniti privlačnim za druge. Dugogodišnji partneri će se možda odlučiti na brak, zahvaljujući Veneri u Raku. Jun će doneti mnogo radosti, iako će doneti i dozu preispitivanja, te je potrebna detaljna i iscrpna komunikacija sa partnerom. Nemojte čekati da se stvari same rešavaju i gomilaju, već pokušajte da ih rešite.Već u septembru ćete tačno znati šta želite, bilo da ste sami ili u romantičnoj vezi.

Lav

Početak 2021. godine doneće mnogo uzbuđenja i naznaka da će vaš ljubavni život napredovati. Postoji mogućnost da upoznate neke nove ljude i to iz umetničke sfere. Iako ništa ne očekujete, u januaru ili februaru doći će do romantične veze koja će se sasvim spontano dogoditi, a rezultiraće toplinom odnosa, odanošću, zabavom. Lavovi u svojim partnerima traže pre svega prijatelja, pa će se tako zbog obostranih želja stvoriti veza prožeta međusobnim prihvatanjem i razumevanjem. I zato nećete pristajati na kompromice, želećete i ljubavnika i prijatelja u isto vreme. Lavove će u ovoj godini privlačiti glamurozne i uspešne osobe, privlačiće ih glamur i sjaj. I to što će možda biti sa osobom koja je uspešnija od njih neće stvarati osećaj konkurentnosti i zavisti. Trebalo bi da ih ta osoba dodatno motiviše. Postoji čak i mogućnost da se zaljubite u neku poznatu ličnost i da sa njom otpočnete vezu. S jeseni će vaša ljubav biti intenzivnija i jača i sve su šanse da ćete Novu godinu dočekati u savršenom ljubavnom gnezdu. Slobodni Lavovi će naći nekog, a zauzeti će još više učvrstiti svoje veze. Vrlo je veorovatno da će Lavovi u jednom trenutku pomisliti da su našli osobu sa kojom žele da provedu život, a imaće osećaj kao da su je poznavali i u prethodnom životu. Savet svim Lavovima jeste da prave jasne planove za budućnost, kao što to rade na poslovom, tako da rade i na ljubavnom planu, kako bi njihova ljubav uvek mogla da raste.

Devica

Device koje su dugo u vezama će se ove godine odlučiti na brak. Bilo da parntera poznajete od skoro ili odavno, početkom ove godine će vam se učiniti da je to prava stvar. Ako je veza tek otpočela postoji mogućnost da se pretvori u nešto veoma ozbiljno, a ujedno će Device od svojih partnera očekivati istu ozbiljnost. Device uvek privlače svojom inteligencijom, uzdržanošću i lepim manirima. Njih partneri uvek dobro shvataju i Device uvek obećavaju stvarnu i dugu vezu, izbegavaju vešto igrice i prevare. Zato će i ove godine Device otvoreno pristupati vezi. Februar će biti veoma romantičan, ali nemojte da se zalećete, već dopustite sebi da istražujete i eksperimentišete i onda odlučite šta vam i ko vam najbolje odgovara. Zauzete Device će imati poteškoće u vezi u kojoj će samo sukobi rasti, zato je potrebna otvorena komunikacija kako bi se rešili svi problemi. Obavezno svaku priliku koristite za odmor, zato što će vam to dobro doći. Krajem leta, Device mogu pasti u određeno iskušenje, povučeni lošim navikama svog društva, te tako mogu nesvesno i uništiti svoju vezu. Budite pameti, kao što jeste i nemojte praviti loše poteze, kako se kasnije ne biste kajali. U novembru može doći do promene fokusa. Device će posebno biti opterćene poslom i novcem, tako da će zanemariti svog partnera. I to nikako ne smete da dozvolite, već morate da održavate tu ljubav. Najbolje bi bilo da pronađete i neki zajednički hobi, koji će vas više zbližiti.

Comments