Saznajte ljubavni horoskop za avgust 2022. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan

Zvezde vam savetuju da u ovom periodu budete otvoreni za dijalog i razmenu sa partnerom, jer će vam samo komunikacija omogućiti da osnažite vezu. Pustite kontrolu, ne namećite svoje mišjenje, slušajte i otvoreno iznesite svoja uverenja, potrebe, strahove – i ostanite otvoreni za diskusiju i promenu stavova i mišljenja. Razmena može biti vrlo konstruktivna i pokrenuti vas oboje u pravcu ličnog (i zajedničkog) razvoja, ako ostanete smireni i ukažete jedno drugom poštovanje i poverenje. Ako ste slobodni, možete se osećati izazvano da ispoljite snažna osećanja, pozitivna ili negativna, koja vam izaziva osoba koja pokušava da vam se približi. Bilo da vas obuzima strast ili bes, osećanja vam sužavaju svest, pritiskaju okidače i aktiviraju obrasce – zaustavite se na tom mestu i ne „izlivajte“ na drugu osobu ono sa čim treba da se sami suočite. 

Bik 

Raspored planeta ukazuje na to da je moguć vrtoglav uspon u ljubavi, proboj pojedinih barijera i podizanje postojećih odnosa na viši nivo, kao i susret sa osobom sa kojom ćete odmah osetiti uzlet i nećete želeti da gubite vreme držeći distancu i čuvajući svoje srce od ranjavanja, a to neće želeti ni druga osoba. Mogućnost intenzivnih ljubavnih doživljaja, međutim, može doneti i razočaranja i padove, što će vas navesti da se duboko preispitate, bilo da ste sami, ili u posvećenom odnosu. Važni uvidi tiču se stvari koje treba da oprostite drugima i sebi i da prestanete da ih odigravate u svojim emotivnim odnosima, kako biste se oslobodili i osnažili svoju sposobnost za zdrave i stabilne odnose. 

Blizanci 

Izazovan period za partnerske odnose nosi mogućnost da pronađete ravnotežu koja vam je potrebna, ali ta mogućnost je povezana sa neprijatnim suočavanjima i potrebom za smirenom i iskrenom komunikacijom. Neko partnerovo ponašanje vas može žestoko naljutiti, ili duboko povrediti, ali nemojte ga osuđivati i donositi ishitrene odluke, jer se pre svega radi o vašoj preosetljivosti, odnosno, o nakupljenom nezadovoljstvu, koje je lako isprovocirati. Iskoristite energetsku podršku zvezda da se oslobodite tog tereta na konstruktivan način. Ako ste sami, možete upoznati osobu koja deluje na vas kao lek – za dušu, za nerve, za srce. Opustite se, odbacite sumnje i dajte sebi vremena za druženje i upoznavanje. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Rak 

Ako su se u vašem životu pokrenule značajne promene (a velika je šansa da su u pitanju velike i važne transformacije, u svim životnim aspektima), na ljubavnom planu bi moglo da se dogodi dosta toga neočekivanog. Pojedini odnosi se mogu završiti, a drugi mogu ojačati baš onda kada ste želeli da ih prekinete. Takođe, može se pojaviti neko ko je drugačiji od vaših prethodnih partnera – na najpozitivniji način – i doneti vam preokret kakvom se niste nadali. Taj susret može prerasti u vezu, koja može potrajati, a može se i prekinuti kada ispuni svoj zadatak – da vam proširi vidike i pomogne da se razvijate u pravcu više svesti, dubljeg razumevanja i prihvatanja sebe. 

Lav 

U ovom periodu kada su pojedine važne planete u retrogradnom hodu, vama bi se mogla vratiti bivša ljubav i iznenaditi vas, poremetiti, fascinirati, poraziti – sve je moguće. Bićete zaprepašćeni snagom osećanja za koja ste verovali da više ne postoje, da ste ih preboleli i prevazišli. Možda je sada pravo vreme za vas, ono koje niste umeli da iskoristite ranije, a u međuvremenu ste oboje izrasli i sazreli, pa je došao trenutak da se ponovo oprobate. Budite hrabri, jer ćete morati da iskoračite van svoje zone komfora (bilo da ste u vezi, ili sami, ili suočeni sa povratkom bivše ljubavi) i da promenite svoja shvatanja o odnosima i prihvatite da postoje različiti modeli odnosa i da ljubav najčešće nije ono što od nje očekujete da bude. 

Devica

Pozitivni događaji i promene na ličnom planu – život vam je dinamičan, sve mogućnosti su otvorene, emotivno ste stabilniji nego ikada ranije, ali ljubavni odnosi mogu biti povezani sa udaljenošću. Fizička distanca je uvek ispit, kako za posvećeni odnos, tako i za uspostavljanje, građenje i održavanje novih odnosa, jer može proizvesti i emotivnu distancu. Ako se vaš život odvija tu gde jeste, teško je održavati vezu sa nekim ko je na drugom mestu, čak i ako udaljenost nije velika i ako možete da se viđate sa tom osobom češće nego što biste viđali da živite na većoj udaljenosti, ili u različitim državama. Dakle, odnosi su zahtevni i naporni i potrebno je mnogo ulaganja energije, vremena, volje i truda (pa i novca), a pitanje je da li ste i u kojoj meri spremni na to. 

Comments