Saznajte ljubavni horoskop za decembar 2022. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Оvan 

U partnerskim odnosima je najvažnije da ostanete otvoreni za pregovore i sporazume – ne pokušavajte da nametnete svoju volju i ne budite tako uvereni da su vaša rešenja optimalna. Više slušajte i više razmišljajte pre nego što progovorite, pa ćete održati harmoniju u vezi i završićete ovu godinu u najboljem ljubavnom raspoloženju, jer će vam partner biti zahvalan za razumevanje i voljan da vam izađe u susret i usreći vas. 

Ako ste sami, možete biti na meti nepodesnih osoba, koje će želeti vašu pažnju i pokušavati da osvoje vaše srce. Skloni ste da budete nepotrebno strpljivi i uljudni sa tim osobama, a da svoja osećanja izlivate na svoje bližnje – razmislite o svom ponašanju i preusmerite dobru energiju na one koji su vredni vaše pažnje, čak i ako to znači odbijanje onih koji ne ostavljaju dobar utisak. Vaše želje će se materijalizovati, kada budete sigurni šta je ono što želite i kada počnete da se ponašate u skladu s tim. 

Bik 

U partnerskim odnosima, naročito onim koji su nedavno započeti, stvari se odvijaju lagano, a vaše je da pažljivo posmatrate i da ne pokušavate da ih ubrzate. Imate priliku da otkrijete delove sebe koji su do sada bili zanemareni, zato budite tihi i strpljivi. U dugim vezama predstoji period zajedničkih aktivnosti – najviše ćete se povezati, ako se bavite produktivnim zajedničkim aktivnostima, makar se radilo samo o promeni razmeštaja u stanu, ili uređenju podruma. 

Ako ste sami, možete se naći u centru pažnje osoba koje će vas navesti da se osećate nesigurno i pokušate da se hvalite svojim uspesima – pokušajte da ne upadnete u tu zamku, pustite druge da se iskažu i potražite u tome inspiraciju da unapredite sebe. A možda i prepoznate hvalisavost drugih, kojom se predstavljaju u lažnom svetlu, što vas može sačuvati od greške da radite to isto. Ne trošite svoju energiju na osobe do kojih vam nije stalo i koje ne cenite stvarno. 

Blizanci 

Preporod sleduje Blizancima u stabilnim i dugim vezama – romantika se budi, društveni život postaje dinamičniji, a vi i vaš partner se možete setiti šta vas je spojilo i povezalo i uživati u stvarima koje volite da radite. Idealan period za porodična okupljanja, ali i za romantične izlaske udvoje, kao i zajednička putovanja i društvene aktivnosti. 

Sami Blizanci se mogu naći u situaciji da im je potrebna pomoć i podrška koju će pronaći među prijateljima. U širem društvenom krugu možete upoznati nekog ko će vas zaintrigirati i ko će vas pokrenuti da više radite na sebi i učvrstite samopouzdanje, kako biste osećali da imate šta da ponudite u emotivnom i svakom drugom smislu. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Araqs (@parisianamour)

Rak 

Partner bi u ovom periodu mogao da bude vaša najveća podrška, ukoliko mu otvoreno kažete šta vam je potrebno. Zvezde vam savetuju da se otvorite i ne zadržavate u sebi svoje strahove, kao ni svoje nade – ako imate planove koje ne znate kako da sprovedete u delo, obratite se partneru. Možda mislite da je on nezainteresovan, ili da ga vaši problemi zamaraju, ali iznenadićete se koliko konstruktivnih predloga i ohrabrivanja možete dobiti od njega. 

Same Rakove privlači želja za novim senzacijama, intimnošću i ljubavnim iskustvima. Vaša senzualnost može vas uvući u površne i neželjene odnose, pa je bolje da svoju energiju preusmerite u posao, ili fizičku aktivnost – kanališite ta osećanja u teretani, pa ćete jasnije razmišljati i neće vam promaći neko ko je nenametljiv i povučen, a vredan vaše pažnje. 

Lav 

Snažan planetarni uticaj najavljuje važne događaje u vašem ličnom i ljubavnom životu, osećanja su jaka i imaju moć da pokrenu i vas i svet oko vas. Bićete ispunjeni životnom radošću i energijom i voljni da delite sa partnerom, koji se može osećati malo preplavljeno i prestimulisano. Njegove reakcije su vam „instrument“ za podešavanje vibracija – malo smirenosti i strpljenja će vam dobro doći, a partner će biti zadivljen vašom sposobnošću da se prilagodite i pružite mu harmoniju i toplinu za kojom žudi. 

Ako ste sami, bićete okruženi osobama koji žele da vam se približe, a zvezde vam savetuju da ne ulazite u nove veze i da postojeću komunikaciju održavate bez mnogo emotivnog unošenja i impulsivnosti – ne želite da se igrate nečijim osećanjima i ne želite da vas obavezuju nečija očekivanja. Uživajte u stvarima koje volite da radite i ostanite okrenuti sebi i svojim planovima, pa ćete, radeći ono što ima smisla i što vas maksimalno angažuje, vrlo verovatno sresti nekog sa sličnim vrednostima i ambicijama. 

Devica 

Vaš smisao za humor pomoći će u stvaranju prave atmosfere i komunikacije sa partnerom i podstaći će razmenu, otvorenost i iskrenost, naročito u teškim trenucima. Krize su ono što vas povezuje, prilika da se odnos produbljuje i razvija, pa zato pokažite svoju snagu kroz ležeran pristup teškim pitanjima – partner će ceniti oslonac koji mu pružate, dok istovremeno ističete vedriju stranu stvarnosti. Vaša povezanost kroz mogućnost da se smejete padovima i površnim razlozima za sukobe, može nadići svaki problem. 

Ako ste sami, možete sresti nekog posebnog u širim društvenim krugovima, pogotovo ako su povezani sa kreativnim aktivnostima. Zvezde vam savetuju da se posvetite stvaralaštvu i kreativnom iskazivanju sebe, a „kockice“ će se sklopiti oko vas na pravi način, spontano, bez ikakvog napora i prepreka. Imate mnogo nagomilane energije koju treba da oslobodite i usmerite na pravi način! 

Comments