Ovan

U toku su suptilne promene u vašem životu, na svim nivoima, pa i na emotivnom. Preispitujete svoj koncept veze, svoja očekivanja i uverenja i dobro vam ide. Vaš lični razvoj je veoma povezan sa partnerskim odnosima i u ovom trenutku, partner vam pruža punu podršku u tome, čak i ako izgleda da to uopšte ne čini i da se samo suprotstvalja i nervira vas. Tokom druge polovine februara, doći ćete do važnih ličnih otkrića i oslobodićete se nekih predrasuda, pa ćete moći da se opustite i uživate u odnosu.

Slobodni Ovnovi su puni intenzivnih i oprečnih osećanja – strasti vam diktiraju raspoloženje, ali pošto ne možete njima da upravljate, budite spremni na sve. Ukoliko prihvatate poziv osobe koja vas zanima, ne pokušavajte da unapred odredite šta će se dešavati, dokle ćete ići, jer sve može da se desi. I jednokratna avantura, i zaljubljivanje i totalno razočaranje – a vrlo verovatno sve zajedno, ne nužno sa jednom osobom.

Bik

U partnerskom odnosu imate izraženu potrebu za samostalnošću i očekujete od partnera da vas razume i podrži. Potrebno vam je vreme samo za sebe, za samoanalizu i kontemplaciju, a i poslovno ćete biti prilično angažovani. Razmislite o partnerovim idejama, ima tu nečeg, osim njegove želje da se ne oseća isključeno iz vašeg života. Pronađite vremena za večernje trenutke intime i zajedničkog opuštanja.

Slobodni Bikovi će biti vrlo užurbani – društveni život će vam takođe biti bogat i zanimljiv, a vaša energija je pod uticajem Venere prosto neodoljiva. Bićete veoma šarmantni i imaćete brojne udvarače, ali razmislite o tome da li vam je zaista potrebno da se upuštate u neku avanturu, ili započinjete neki odnos, jer ste prilično usmereni na sebe i osim svog šarma, nemate mnogo da ponudite i uložite u razvoj neke romanse, tokom februara.

Blizanci

Da bi partnerski odnos opstao, potrebno vam je osveženje i promena – ali da biste došli do toga, prvo morate sebi da priznate neke stvari i prihvatite neke emocije, koje pokušavate da ignorišete već neko vreme. Ne potiskujte ta osećanja, jer preti opasnost da se nagomilaju i stvore naboj, koji će biti destruktivan u bliskim odnosima. Takođe, pokušajte da odolite izazovima u vidu tajnih avantura, ma koliko vam se činilo da je to ono osveženje koje tražite, jer će vas odvesti putem bez povratka.

Slobodni Blizanci takođe treba da izbegavaju avanture i površne odnose. Osećaćete potrebu da vaša privlačnost bude vrednovana i potvrđena, ali to možete dobiti i kroz običnu naklonost i flert, naročito kada su u pitanju osobe koje vas u stvari ne zanimaju, a koje pokušavate da zavedete, samo da biste sebi nešto dokazali.

Rak

Partnerski odnosi mogu da budu naporni tokom februara – svađe i razračunavanja stižu, ukoliko ste zakasnili sa važnim i iskrenim razgovorima, jer se naboj povećao. Okrenite se sebi, svojoj duhovnosti i samoanalizi, da biste prebrodili ovaj period. Ukoliko ste ipak obavili te važne razgovore, sada je momenat za pravljenje planova za zajedničku budućnost.

Slobodni Rakovi će biti veoma romantično raspoloženi – spremni ste da se zaljubite i čini vam se da svako koga upoznate može biti vaša srodna duša. Budite oprezni, da biste izbegli nepotrebno trošenje energije i razočaranja. Razmenjujte misli i osećanja i uživajte u povezanosti i interesovanjima koje delite sa nekim osobama, ali ostanite na distanci. Ne verujte lepim rečima i obećanjima – to je teško, ali setite se koliko puta vas je vaša naivnost dovela u beznadežnu situaciju.

Comments