Saznajte ljubavni horoskop za jul 2022. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan

Dobar ljubavni period za Ovnove! U partnerskim odnosima biće više zajedničkih trenutaka i doživljaja, nežnih osećanja i zadovoljstava, nego u prethodnom periodu. Što više zajedničkih aktivnosti budete imali, manje prostora ostaje za potencijalne sukobe i svađe, a oni mogu nastati zbog toga što partner ne odobrava neke vaše planove i zamisli. Pokažite toleranciju i spremnost na kompromise, partner će to ceniti. Ako ste sami, vodite računa kome dozvoljavate da vam se približi, jer će vam procena biti zamagljena i možete biti skloni da se povežete sa nekim ko bi vas povredio. 

Bik 

Nakon dužeg vremena kriza i prepreka, možete se malo opustiti i lakše disati, jer je klima u ljubavnom pojasu malo toplija i prijatnija. Biće lepih trenutaka sa partnerom, u bračnom i porodičnom životu i osećaćete se opušteno, voljeno i vrednovano, kao što se dugo niste osećali. Možete da usporite i odahnete. Ako ste sami, možete osetiti snažnu privlačnost prema jednoj posebnoj osobi, ali nećete znati šta da radite sa tim osećanjima. Procena sopstvenog ponašanja i ponašanja druge osobe, može vas zaštititi od pogrešnih zaključaka i poteza. Najvažnije je da shvatite šta hoćete i da idete za tim. 

Blizanci 

Imate priliku da steknete nova poznanstva, ali i da obnovite pojedine odnose iz prošlosti – veoma ste šarmantni u ovom periodu, komunicirate bez napetosti i zvezde su na vašoj strani. Emocionalno ste u skladu sami sa sobom, pa ćete i drugima biti privlačni, jer zračite samopouzdanjem i dobrom energijom. U partnerskim odnosima možete obnoviti povezanost i strast koju je svakodnevica i rutina potisnula. Idealno bi bilo da odete zajedno na odmor, negde gde do sada niste bili i da osetite dah avanture i istraživanja nepoznatog – osećaćete se kao na medenom mesecu! 

Rak

Pažljivo slušajte svoj unutrašnji glas i još pažljivije ispitajte onog ko tvrdi da ima ulogu u vašoj sudbini (ili za koga vi to mislite). Partner ne može da donese važne odluke umesto vas, niti vi morate da se složite sa njegovim viđenjem stvari, ali ako ne možete da pronađete obostrano razumevanje i postignete kompromis, treba dublje da razmislite (i porazgovarate) o svom odnosu. Ako ste sami, možete se emotivno upetljati, zbog loše procene ili prenagljenih postupaka. Skloni ste da dozvolite da vas osećanja preplave i da se izgubite u njima, ali to zadovoljstvo vas košta gubitka granica i zauzimanja podređenog položaja u vezi, a to nisu zdravi temelji na kojima možete graditi određeni odnos. Okrenite se sebi, istražite svoje motive, svoje zablude, obrasce i uslovljenosti, da biste shvatili šta vam zaista treba. 

Lav 

Planetarna energija vas ohrabruje da dublje pogledate u sebe, kako biste pokušali da razumete izvor nedavnog problema u vezi, jer je ono što vas je potreslo (naljutilo, razočaralo), verovatno povezano sa starim obrascima ponašanja, koji ograničavaju vaše emocionalno izražavanje. Dakle, ne krivite partnera, već ga pozovite da vam se pridruži u preispitivanju i prevazilaženju obrazaca (i vaših i sopstvenih). Ako ste sami, sigurno je da nećete biti usamljeni – rado ste viđeni u svakom društvu, a vaš šarm i dobro raspoloženje privući će brojne zainteresovane da vas bolje upoznaju. Dajte im šansu – za upoznavanje, ne upuštajte se u površne avanture.  

Devica 

Vaši odnosi će biti harmonični, zahvaljujući Veneri koja je u skladu sa Merkurom i donosi bolju komunikaciju i razumevanje. Oko pojedinih stvari ste duboko zamišljeni – zato nastavite da razmišljate i istražujete, odgovori su u vama i pojaviće se čim postavite prava pitanja. Partner vas ohrabruje i prati na putu ličnog razvoja. Ako ste sami, imaćete prilike da se družite, uživate u dobrom provodu i društvenim događajima, a skloni ste da osobe koje iskazuju interesovanje za vas u romantičnom smislu držite u frend-zoni. Možda bi trebalo da nekome pružite šansu da vam se približi i postane vam više od prijatelja. 

Comments