Saznajte ljubavni horoskop za jun 2023. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan

U novim vezama Ovnovi će u junu uživati u zaljubljenosti i romantičnim trenucima, a u dugoročnim vezama i brakovima, ovo će biti period oživljavanja strasti i romantike. Imaćete prilike da provodite kvalitetno vreme sa voljenom osobom i poboljšate harmoniju i snažne emocionalne veze koje vas već spajaju. Za parove koji razmišljaju o stupanju u brak i osnivanju porodice, jun je idealan period za početak novog života. Mars uzdiže strasti i očekivanja, a Venera podstiče romantiku, osećanja su intenzivna i ljubav cveta. 

Ako ste sami, bićete inspirisani da zavodite i uživaćete da budete zavedeni, a nova poznanstva su iza ugla. Planete obećavaju romantična iskustva, koja će ublažiti vaš skepticizam i navesti vas da date šansu odnosima koje smatrate avanturom ili prolaznom strašću. Ukoliko nekuda putujete u junu, mogli biste na putu upoznati zanimljivu osobu, koja će pokrenuti vaša osećanja i navesti da preispitate svoje stavove i razmislite o tome šta su za vas prave vrednosti i potrebe u ljubavnoj vezi. 

Bik 

U ljubavnom životu nastupa predah, posle burnih perioda i kosmičkih potresa. U partnerskim i porodičnim odnosima nastupa harmonija, ili barem primirje – razmene su tople, ali ozbiljne. Rešeni ste da održite postavljene granice i da se zauzmete za sebe, a bližnji počinju da vas shvataju ozbiljno. Osvojićete više prostora za sebe i svoje potrebe, ali partner može početi da se oseća inferiorno, iako vas razume i podržava – ili barem shvata da bi trebalo da vas razume i podržava. Postizanje ličnog mira vas može koštati više nego što mislite, ali vi ste spremni da platite svaku cenu, a to je vredno poštovanja. 

Ako ste sami, naći ćete se u sličnom položaju sa svojom porodicom i bližnjima – dosadilo vam je da vas sputavaju „konopcima ljubavi i brige“ i rešeni ste da počnete da živite po svojim pravilima i vrednostima. Tvrdoglavost će vam svakako pomoći u tome, ali dobra komunikacija će pomoći još više. Moraćete stalno da potvrđujete svoja prava, da bi vas shvatili ozbiljno i ostavili na miru. U tom stanju i raspoloženju može vas privući osoba čija energija podržava i podstiče vašu „pobunu“, ali to može biti neko neadekvatan, ko će vas ubrzo razočarati, upozoravaju zvezde. Posmatrajte i preispitujte sebe, da biste sebe bolje razumeli, zaštitili i pravili mudrije izbore. 

Blizanci 

Dobra komunikacija je naglašena u ovom periodu – u stanju ste da slušate i razumete, pažljivi ste, ali samouvereni i spremni da tražite ono što vam je potrebno na način koji partner može da razume i da uzvrati. Vaš šarm i uverljivost vam omogućavaju da ugodite, umirite i utešite, dok istovremeno donosite odluke i preduzimate akcije koje prolaze bez primedbi i sabotaže. Porodična atmosfera vam prija i svi bliski odnosi odvijaju se glatko – povremene sukobe i tenzije rešiće vaša objektivna procena uzajamnog davanja i primanja. Vaša perspektiva u odnosu na ljubav, partnerstvo i porodicu, širi se i stičete dublje uvide, koji vam omogućavaju jasnije razmišljanje i veću smirenost. 

Ako ste sami, osetićete snažan oslobađajući planetarni uticaj – u ovom periodu se možete rešiti pritiska zastarelih stereotipa, sputavajućih pravila i pogrešnih očekivanja, tako da svet ljubavi i veza vidite i doživljavate na sasvim drugi način. Vaša osećanja su snažna, ali kontrolisana i prija vam da tako i ostane – uživate u druženju i flertu, a nova poznanstva mogu doneti romansu, koja ima potencijal da se razvija i raste prirodno i organski, u pravcu ispunjenja vaših želja i potreba. 

Rak

U ljubavnim odnosima težite evoluciji u skladu sa svojim unutrašnjim svetom, u čemu vas podržavaju i Venera i Mars – povezujući se sa svojim osećanjima i najdubljim potrebama, možete otkriti da su vaše sadašnje želje povezane sa neostvarenim željama iz prošlosti. U ovom periodu se možete osloboditi tereta prošlosti, uroniti u inspirativna osećanja i krenuti u akciju ka svojim pravim izborima. U partnerskim odnosima, to može značiti raskid odnosa koji vas sputava, kao i napredak i produbljivanje veze, ukoliko se partner razvija zajedno sa vama i teži da ostvari svoju autentičnost. 

Ako ste sami, održavaćete nivo unutrašnjeg zadovoljstva, koji vam je dovoljan da se osećate dobro sa sobom i zbog sebe i da cenite bogatstvo i ispunjenost svog života, nezavisno od potrage za partnerom. Zapravo, odmorićete se od te potrage i imati vremena i energije da doprete do dubljih slojeva svog bića i otkrijete šta je ono što vam je suštinski potrebno. Porodični odnosi Rakova mogu biti u prvom planu, jer se u ovom periodu razrešava porodična karma i možete doživeti duboka otkrovenja i oslobađanja, koja pozitivno utiču na vaše shvatanje i doživljavanje ljubavi.  

Lav 

U ovom periodu vam je potrebna podrška partnera, da ostvarite svoje vizije i ciljeve. Partner može smatrati da previše rizikujete i savetovati vas da budete oprezniji, ali pridobićete ga svojom harizmom i strašću i učestvovaće u vašim projektima svim srcem i sposobnostima – što će vam biti od neprocenjive pomoći. Na taj način ostvarujete planove za zajedničku budućnost i dublje se povezujete. U ovom periodu probleme može praviti samo vaš temperament, pa vam zvezde savetuju da se držite smirenog tona kada postavljate zahteve i da ne podležete ljutnji što morate da čekate da ih druga osoba proceni i razmisli o njima, umesto da odmah skoči da ih ispuni. 

Ako ste sami, okupite prijatelje i steknite nove sledbenike, uz pomoć svog šarma i harizme – biće vam potrebna kolektivna energija, pomoć i podrška u realizaciji vaših planova i projekata. U ovom burnom periodu nabijenom energijom akcije i očekivanja, možete biti u iskušenju da se upustite u odnose koji deluju egzotično i uzbudljivo, jer su van konvencionalnih okvira, ali koji vam mogu zagorčati život. Procenite kompatibilnost na intelektualnom nivou, kao i na nivou životnih stemljenja i očekivanja, da ne biste bili žrtva svojih iluzija i uverenja da druga osoba želi isto što i vi, odnosno, da na isti način doživljavate ljubav i vezu. 

Devica 

U partnerskim odnosima ćete uživati u intelektualno stimulativnom periodu – pred vama su razgovori i diskusije koje se tiču zajedničke budućnosti, pravljenja planova i donošenja odluka koje određuju pravac razvoja vašeg odnosa. Vaša osetljivost na suptilne vibracije, vedrina i smirenost, pomoći će vam da dočarate svoju viziju partneru i pomognete mu da odredi svoja očekivanja i potrebe u odnosu na vaše. Bavljenje praktičnim stvarima u vezi, van romantičnih okvira, povezuje vas na dubljem i značajnijem nivou i utemeljuje vaše odnose na pravi način. Vi volite da se držite prizemnih stvari – tako su emotivni i romantični uzleti bezbedniji i smisleniji. 

Ako ste sami, potraga za partnerom vam nije prioritet u ovom periodu. Bićete usmereni na zadovoljavanje svojih intelektualnih, društvenih i kulturnih potreba, koje odgovaraju vašem senzibilitetu i uživaćete u druženju, putovanjima, koncertima. Biće vam lako da pokrenete druge i angažujete ih u zajedničkim akcijama – uloga nenametljivog vođe (više motivatora, nego predvodnika) vam je potpuno prirodna i vi je spontano preuzimate. Baveći se svojim interesovanjima, možete sresti nekog zanimljivog, ko vas razume i odobrava vaše postupke i kome nije teško da lagano sebi pravi mesto u vašem životu. 

Comments