Ovan 

U ovom periodu preuzimate stvari u svoje ruke, snažno ispoljavate svoju dominaciju i borbenost, a to će dovesti do nekog raspleta. Ukoliko ste u problematičnom odnosu, donećete neke teške odluke, a staviti sebe na prvo mesto je jedna od težih. Suočavate se sa kontroverzama koje ste sami kreirali, pa sada sami pronalazite izlaz i rešenje. Potrebno vam je još vremena da stvari analizirate iz svih uglova, ali borbeni ste i odlučni i što je najvažnije, rešeni da učinite ono što je najbolje za vas. 

Slobodni Ovnovi su takođe pod uticajem Marsa – agresivni ste i borbeni i želećete da nametnete svoje mišljenje i stavove i da ostvarite svoje želje onako kako ste zamislili. Možete upasti u sukobe, koji će poslužiti tome da shvatite kako nije sve pod vašom kontrolom – to vas možda ljuti, ali u ovom periodu, ako niste spremni da pravite kompromise i idete na sve ili ništa, lako može biti ovo drugo. 

Bik

U partnerskim odnosima dolaze na red problemi sa kojima niste hteli da se suočavate u prethodnom periodu, ili ih uopšte i niste bili svesni. Možete se iznenaditi zbog partnerovog nezadovoljstva, ili potrebe za promenom i pitati se odakle to dolazi i kako niste ništa primetili. Pa, sada primećujete i obratite pažnju, još uvek možete postići sklad u odnosima i pronaći načine da učestvujete u novim aspektima partnerovog života i u zajedničkom razvoju. 

Slobodni Bikovi će imati prilike da upoznaju nekog posebnog. Već dugo vam nedostaje neko prema kome ćete osećati ne samo strast, već kome ćete pripadati i koga ćete doživljavati kao svoju osobu, svoju srodnu dušu. Pokažite strpljenje u razvijanju odnosa, budite otvoreni za nova iskustva i oslobodite se straha. 

Blizanci 

Imaćete potrebu za osloncem, a vaši bliski će vam rado izaći u susret. Partner je tu za vas, kao i   porodica i prijatelji – okruženi ste ljudima koji vas vole i spremni su da vam pomognu u svakom trenutku, na svaki način. U ovom periodu, najvažnija vam je emotivna podrška, neko ko vas sluša i razume vaše dileme i strahove i veruje u vašu snagu i mudrost da se izborite sa problemima. Preplavljeni ste osećanjima, a najprisutnija je zahvalnost, jer, na kakve god probleme nailazili, osećate da niste sami i uviđate koliko ste duboko povezani sa bližnjima i koliko snage pronalazite u tome. 

Slobodni Blizanci su takođe preplavljeni snažnim osećanjima u ovom periodu. Od vas se traži strpljenje, skromnost, prihvatanje, a u vama besni oluja oprečnih osećanja, od besa do zbunjenosti. Imate potrebu da impulsivno reagujete, u odgovor na uzburkanost koju osećate, ali zvezde vam savetuju da sačuvate mir po svaku cenu i da pokažete strpljenje. Međuljudski odnosi su u fokusu, a oni zavise od toga koliko razumevanja i strpljenja ćete pokazati vi, a ne drugi. 

Rak 

Ovaj period je pogodan za zajednički duhovni rast i razvoj – istražujte dubinu uma sa voljenom osobom, vodite filozofske razgovore, započnite neku duhovnu praksu. Osećanja su vrlo snažna, kako u dubini, tako i u svom ispoljavanju, ona vas vode i zahtevaju da ih ispratite. Zajedno možete proširiti perspektivu i otkriti osećanja u ulozi alata samospoznaje, pročišćenja i prosvetljenja. 

Slobodni Rakovi mogu imati problem u komunikaciji sa drugima, naročito sa osobama koje ih emotivno angažuju. Lako vas je izazvati u ovom periodu, jer ste, koliko preosetljivi, toliko i spremni da branite svoj stav i zahtevate ono što smatrate da vam pripada i da zaslužujete. Zvezde savetuju da se usredsredite na sebe i svoju dobrobit, da usmerite svoju energiju ka unutrašnjim sadržajima i samoanalizi, a jedno od važnih pitanja je i zašto se osećate tako izloženo i od čega se, zapravo, branite? 

Lav 

Povratak prošlosti – kaže raspored planeta. Ukoliko ste u vezi ili braku, to za vas može značiti aktuelizovanje nekog starog, nerešenog problema, koji je do sada mirovao, ili oko koga ste oboje pažljivo obilazili. Vreme je za otpuštanje, razrešavanja, opraštanje. Ako je poverenje nekada bilo narušeno, ono verovatno nije isceljeno do kraja i sada se morate pozabaviti tom osetljivom temom. Možda verujete da ste partneru nešto oprostili, a niste suštinski, ili ste duboko u sebi uvereni da partner vama nešto bitno zapravo nije oprostio – otvoren, iskren (i bolan) razgovor, mnogo toga može pokrenuti ka razrešenju. 

Slobodni Lavovi se takođe sreću sa prošlošću, u drugačijem, ali ne manje zahtevnom i zbunjujućem formatu – ona se može pojaviti otelotvorena, u vidu bivše ljubavi, ili neke osobe koja vam je u prošlosti bila važna ili kojoj ste vi bili veoma važni, a stvari među vama nisu dorečene i zaokružene. Može vam izgledati da demoni prošlosti podižu glavu i spremaju se da vas progutaju, ali to je zapravo prilika da oprostite i sebi i drugima, da neki odnos završite, ili čak započnete na novim osnovama. 

Devica 

U partnerskim odnosima se suočavate sa problemom postavljanja granica. Vi znate da zaslužujete bolje i ne dopada vam se kako vas partner tretira, ali istovremeno imate duboko razumevanje i beskrajnu toleranciju za njegove slabosti, “slepe tačke”, nesigurnost i temperament. Ipak, niste zadovoljni i kad ste sami sa sobom, potpuno vam je jasno da ste daleko od zdravog i stabilnog odnosa kakav priželjkujete. U ovom periodu je potrebno da prikupite svoju hrabrost i udružite je sa svojom mudoršću – za sopstvenu dobrobit, po cenu da dobijete etiketu sebičnjaka. 

Slobodne Device će imati značajne uvide u ono što traže u ljubavi. Odnos koji zamišljate verovatno nije realan, ali imaćete prilike da upoznate osobu sa kojom ćete kroz realan odnos otkriti šta vam je najvažnije, bez čega ne možete, a šta možete da tolerišete i šta vam nije neophodno, da biste nekome verovali i posvetili mu se. Vaši uvidi su oslobađajući – iskoristite to da stresete sa sebe nešto težine od one ozbljnosti koja vas uvek prati, da se igrate i radujete poput deteta. 

Comments