Saznajte ljubavni horoskop za mart 2024. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan 

Do polovine meseca preovlađuje lagana i lepršava energija – Venera je u Vodoliji i donosi uživanje u druženju sa dragim prijateljima, ali i nova poznanstva. Mnogi Ovnovi će se aktivirati u dejtingu i intenzivirati izlaske – onaljn poznanstva mogu se pretvoriti u zabavne sastanke uživo, a ulozi će biti visoki. Možete se lepo provesti čak i sa ekscentričnim i čudnim tipovima, a neće vas mnogo pogoditi ni ako naiđete na nekog ko nije ni pristojan ni zabavan. Poravnanje Venere i Jupitera od 23. do 25. marta donosi najbolje večeri u mesecu. Romantičan sastanak sa nekim posebnim može biti investicija za budućnost. 

U partnerskim odnosima prva polovina meseca može teći lagano, ako ostanete diplomatski nastrojeni i pristanete na kompromise koji podržavaju harmoniju. Nesporazumi mogu nastati sredinom meseca, kada vam „fitilj“ postane kratak, a partner pritisne vaše okidače, namerno ili nenamerno. Ako želite da napravite konstruktivne promene, ne nasedajte na provokacije – one su znak da se u partneru nakupilo neko nezadovoljstvo koga možda nije ni svestan i koje traži izlaz. Radije se povucite i analizirajte situaciju, dok ne steknete više jasnoće i ne prikupite strpljenje i taktičnost za razgovore i dogovore. 

Bik

Venera u Vodoliji je u vašem sektoru javnosti do 11. marta i bićete inspirisani da privlačite pažnju – vaša jedinstvenost može nekima biti privlačna, dok će za neke biti uznemirujuća. Vi se svakako dobro zabavljate i vaša popularnost raste. Imate prilike da proširite društvene krugove do kraja meseca i upoznate nove, zanimljive osobe. Zadržite perspektivu i posmatrajte sebe – da li se ponašate autentično ili samo igrate ulogu? Takvi će biti i oni koje ćete privući, a vi želite nekog autentičnog, a ne nekog ko se samo predstavlja kao cool tip. 

U partnerskim odnosima preovlađuje romantična atmosfera i možete doživeti napredak veze, kao na filmu. Pronašli ste svoju srodnu dušu sa kojom možete da se radujete zajedničkim iskustvima, ali budite spremni i na iskušenja. Planetarna energija donosi period opuštenosti i emocionalnog zadovoljstva koje će vas napuniti energijom i inspirisati vas. Ipak, vodite računa kako reagujete ako se pojavi zmija u vašem rajskom vrtu – ljubomora i posesivnost nisu znaci ljubavi i mogu vam pokvariti odnos, ako se ne pozabavite analizom i razumevanjem tih osećanja. 

Blizanci 

Sa Venerom u Vodoliji u vašoj zoni istraživanja do 11. marta, spremni ste za sve romantične avanture koje vam život donosi. Osećanje da ste izazvani da proširite svoje ideje o ljubavi, može biti vrlo uzbudljivo i inspirativno. Iznenađujući razvoj događaja mogao bi da uzburka emocije kada se Venera i Uran susretnu (od 2. do 4. marta) – očekujte neočekivano. Venerin ulazak u znak Riba u vašem sektoru javnosti dovodi vas u poziciju veće vidljivosti. Zainteresovane osobe će otvoreno izražavati svoje interesovanje i svi će želeti da vas bolje upoznaju (i osvoje). Iskorisitite ovaj fantastičan ljubavni period za izlaske, sastanke, druženja i znajte da možete da birate – ne žurite. 

U partnerskim odnosima nesporazumi mogu nastati ako niste otvorenog uma, radoznali i zainteresovani za partnerovu perspektivu. Nerazumevanje i osuđivanje donose nezadovoljstvo, nervozu i svadljivost. Ako vam uspe da se saberete i pokažete smirenost i strpljenje (da upravljate uznemirujućim osećanjima), moći ćete da priđete partneru i bolje ga razumete. Nastojte da ne shvatate stvari lično, da budete objektivni i da ne donosite ishitrene zaključke. Takođe, budite iskreni prema sebi i ne dramite – niste vi jedini pogođeni, dvoje je potrebno za ples i tu ste da osmislite koreografiju zajedno. 

Rak 

Venera u Vodoliji plovi vašom intimnom zonom prvom polovinom marta i želećete da otkrijete šta to tačno pokreće vaša ljubavna interesovanja. Za vas je intimnost mnogo više od fizičke hemije – potreban vam je susret umova na istoj talasnoj dužini. Naravno, situacije se kreiraju tako da prate vaša umovanja i omoguće vam da steknete dublje uvide, a ono što ćete otkriti (o sebi) može vas neprijatno iznenaditi. Ostanite otvorenog uma i istražite manje intenzevne načine da se povežete sa svojim osećanjima i da se krećete kroz njih. U drugoj polovini meseca Venra je u Ribama, a poravnanje sa Jupiterom od 23. do 25. marta može doneti uzbudljive trenutke. 

Kroz vašu partnersku kuću prolaze Sunce, Merkur i Venera i čine harmoničan aspekt sa Uranom, što donosi pozitivne promene u vašem partnerskom odnosu. Možete se osećati napeto i nervozno i otkriti da vas partnerovo prisustvo i zajedničke aktivnosti umiruju, jer vam partner omogućava da vidite sebe njegovim očima. A to je slika koja će vam se dopasti i uliti vam smirenost i strpljenje. Ako je potrebno da se izvnite zbog svog iritantnog ponašanja, učinite to! 

Lav

Mlad Mesec u Ribama u vašoj intimnoj zoni 10. marta može signalizirati pokretanje vaše senzualnosti i intenziranje potrebe za partnerstvom. Poravnanje Merkura i Plutona od 10. do 11. marta podstiče vas na introspekciju – možete saznati mnogo o svojim najdubljim potrebama i proceniti gde se vaša interesovanja i želje ukrštaju. Najbolje vreme za sastanke je od 23. do 25. marta, na kojima možete pokrenuti teme o kojima ste razmišljali i testirati svoja otkrića. 

U partnerskim odnosima strast se može rasplamsati u prvoj polovini meseca – otvorenost u vezi sa svojim nekonvencionalnim željama može biti neverovatno oslobađajuća i može produbiti vašu povezanost sa partnerom. Posvećenost je ovog meseca centralna tema ljubavnih odnosa – možete razmatrati podizanje veze na viši nivo, od ekskluzivnijeg aranžmana, do veridbe i braka. 

Devica 

Vaš ljubavni život je u drugom planu, dok Venera prolazi kroz Vodoliju u vašoj kući karijere. Možete biti zabrinuti zbog usamljenosti i željni bliskosti, a ono što vam se nudi može biti prolazna avantura. Razmislite da li vam je potrebno privremeno bekstvo od stvarnosti, odnosno, da li vredi rizika da se posle osećate prazno i besmisleno. Imajte strpljenja sa sobom, dok analizirate mogućnosti, ili se suočavate sa razočaranjem i preispitujete svoju sposobnost procene. 

U partnerskim odnosima prva polovina meseca protiče u zabrinutosti zbog drugih stvari – veza je u drugom planu, što će vas u drugoj polovini meseca zabrinuti i navesti da se više posvetite partneru. Kraj meseca je pogodan period za ulaganje u unapređenje odnosa, preuzimanje više obaveza i jačanje veze. Imajte na umu da dogovori koje sklopite kada se Venera spaja sa Saturnom, od 21. do 23. marta, mogu biti dugotrajni – u dobru i zlu. 

Comments