Ovan

Dobar period za ljubavni život! Imate podršku i Sunca i Venere i samo treba da pratite ono što se dešava i da dozvolite da se stvari odvijaju. U partnerskim odnosima skladan period – osećaćete podršku partnera, ne samo na zajedničkom planu, već i u vašim ličnim proživljavanjima. Možda vam neće biti prijatan način na koji vas partner “čita”, ali će vam razbistriti perspektivu. Ako ste sami, bićete zadovoljni sobom i svim svojim bliskim odnosima, uživaćete u druženju, flertu i romantici.

Bik

Uticaj rasporeda planeta može izazvati krizne situacije, kao i velike pomake na ljubavnom planu. U partnerskim odnosima može doći do sukoba na nivou vrednosti i principa, žučnih rasprava praćenih osećanjem razočaranja i izneverenosti. Možda ste se oboje razvili i promenili do tačke kada vaš odnos više ne podržava taj razvoj i promenu, ali možda je trenutak krize upravo prilika za prelazak na viši i dublji nivo odnosa. Ako ste sami, prijaće vam druženje i zabava, a u društvu možete sresti nekog ko će vam posebno prijatni. Eventualni romantični odnos može započeti sukobom mišljenja i stavova, koji će vas oboje zaintrigirati. 

Blizanci

Ako uspete da se uskladite sa partnerom, na emotivnom i praktičnom nivou, ovo će biti jedan od boljih perioda u vašem odnosu, u kome ćete učvrstiti vrednosti koje delite i na kojima vaše zajedništvo može da se razvija i napreduje. Možete doživeti gubitak nekih iluzija i osetiti se razočarano, ali to je prolazno osećanje, posle koga ostaje razumevanje i prihvatanje realnosti. Ukoliko ste sami, imate velike šanse da se približite osobi koja vas zanima i koju možda već duže vreme „motrite“ izdaleka. Preuzmite inicijativu, isplanirajte nekoliko pristupnih koraka i preduzmite ih jedan po jedan, možete biti nagrađeni za upornosti i strpljenje. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALISSA (@alissajanay)

Rak

Osećate se uravnoteženo i stabilno, a kada ste u skladu sa sobom, sve vaše najbolje osobine se pojačavaju – vaša harizma, strastvenost i privlačnost dolaze do izražaja i donose vam uticaj koga treba da budete svesni. U partnerskim odnosima u ovom periodu možete dobiti od partnera više pažnje i možete se posvetiti planiranju zajedničke budućnosti na način koji priželjkujete. Ako ste sami, imaćete više „obožavalaca“ koji će nastojati da vas pridobiju romantičnim gestovima i iskazivanjem interesovanja na sve načine. Možete se naći u situaciji da ne znate koga da odaberete i da vam zapravo prija emotivno žongliranje – pripazite da u toj igri nekoga ne povredite nenamerno, što bi vam se vratilo poput bumeranga i mučilo vas krivicom i osećanjem da ste dužni da se iskupite. 

Lav

Uticaj planeta generiše šarm, strast, intenzitet i dramatičnost, a takođe donosi transformaciju kroz duboke emocionalne reakcije. Ovo je period u kome možete „vratiti film“ i sagledati svoje postupke iz prošlosti, odnosno, obrasce koji su vam i do sada sabotirali veze i donosili ogorčenje i možete to promeniti u aktuelnom odnosu. Ukoliko nemate partnera, a angažovani ste emotivno, suočićete se sa sopstvenim nerealnim i romantičnim očekivanjima i potrebom da se „prizemljite“ – vaše samopoštovanje i samosvest mogu se izdići na onaj nivo koji donose uvidi i prihvatanje realnosti. 

Devica

Obratite pažnju na sve što vam se dešava na ljubavnom planu, da biste mogli da se orijentišete i postavite kako treba prema partneru. Ne donosite ishitrene zaključke, bilo da se radi o optuživanju partnera, ili o opraštanju i davanju još jedne šanse. Distancirajte se i posmatrajte sopstvena osećanja i reakcije, kao da se radi o nekom drugom, tako ćete najbolje proći kroz ovaj delikatan period i shvatiti šta je ispravno za vas. Ako ste sami, možete biti u iskušenju da se upustite u avanturu, što za vas nije karakteristično, pa se možete uplesti u nešto neadekvatno samo zato što se prema avanturi postavljate kao prema odnosu. 

Comments