Saznajte ljubavni horoskop za septembar 2022. za svaki od horoskopskih znakova. Evo šta vas očekuje na ljubavnom planu ovog meseca.

Ovan

U partnerskom odnosu vam je potrebno malo podsticaja i živosti, bilo da prolazite kroz period napetosti, distance, ili zasićenja. Na vama je da unesete malo uzbuđenja u svoj ljubavni život, a vi imate dovoljno ideja i energije za to. Ne dozvolite da vas partnerova prividna nezainteresovanost obeshrabri, ili naljuti, inicirajte nešto što ćete raditi zajedno, preduzmite akciju van spavaće sobe, pa će vam i intimni život zaiskriti. Ukoliko ste sami, planetarni aspekti bi mogli da vam donesu zbunjujuća osećanja. Ostanite mirni i posmatrajte šta vam se dešava, ne tražite odgovore u drugoj osobi, vaša suprotstavljena osećanja vas upućuju na uviđanje i razrešavanje pojedinih sputavajućih obrazaca, drugi su samo „katalizatori“. 

Bik 

Neodređeno nezadovoljstvo vas nagoni da nešto preduzmete, ali zvezde savetuju da se ponašate diplomatski, a ako ne vidite kompromis koji biste predložili partneru, prihvatite onaj koji on nudi. Potrebno je da uravnotežite vatrenu prirodu Marsa koji na vas utiče, da ne biste napravili nepromišljene poteze i greške zbog kojih ćete se kasnije loše osećati. Ako ste sami, imate priliku da se pozabavite analizom svojih standarda u odnosima – šta je ono što vam je najvažnije i šta je ono što možete da tolerišete i zanemarite, kada imate to što vam je najbitnije. Neće vam biti lako da to zaključite, zato budite smireni i procesuirajte svoja osećanja – ona vas mogu voditi prilično iskidanim putem, od zaključka do zaključka, dok se ne umorite od logike i oslušnete svoje srce. 

Blizanci 

Partner vas može posebno iritirati u ovom periodu – on poznaje vaše slabe tačke, i kao da namerno ispituje vaše granice i vaše strpljenje, ili nesvesno pritiska baš onu dugmad, koja aktiviraju eksplozivni naboj. Umesto da reagujete, razmotrite svoja osećanja ne okrivljujući partnera, ovo je period u kome možete da očistite dosta toksičnog emotivnog otpada koji se nakupio u vama i da shvatite da vam partner nije saboter, nego učitelj, makar nehotično. Ako ste sami, planetarne energije mogu uticati na vas ohrabrujuće – ukoliko vam se neko dopada već duže vreme, želećete da inicirate susret i izrazite svoja osećanja. Može se desiti i da se zaljubite odjednom, kao pogođeni „gromom iz vedra neba“. 

Rak 

Singl Rakovi će imati bogat društveni život i obilje prilika za flert, pa i više od toga – a možda više i od onog sa čim su u stanju da se nose. Više osoba izražava svoje interesovanje i gravitira u vašoj orbiti, a vi niste sigurni ko vam se najviše dopada i ne znate kome da date prednost. Ukoliko su te osobe povezane u društvu, teško možete izvesti da sa svakom od njih izađete posebno, da steknete jasniji utisak, pa ćete morati da se družite sa svima i pažljivo posmatrate. Osoba koja vam se najmanje sviđa, može vas svojim nametanjem navesti da donesete odluku, da biste je izbegli. U partnerskim odnosima strpljenje i tolerancija su potrebni više nego ikada – uključite se u sve zajedničke i porodične zadatke, budite prisutni i pažljivi, jer vi unosite osećaj stabilnosti i harmonije u zajedništvo. 

Lav 

Preispitajte svoja osećanja, da biste pronašli odgovor na pitanje da li (još) ima ljubavi između vas i vašeg partnera. Ako zaključite da se (uprkos svemu) i dalje volite, uložite dodatni napor da svoju vezu stabilizujete i produbite. Možda imate svoje razloge da ostanete u odnosu u kome nema ljubavi, a u tom slučaju se morate još više potruditi. Ukoliko ste sami, imaćete snažnu potrebu da se emocionalno uskladite sami sa sobom, a to zahteva da analizirate svoje prošle veze i odnose i rasvetlite obrasce po kojima ste se emotivno povezivali, odnosno, način na koji dajete i primate i šta je ono što vas obično privuče i zaslepi – i na kraju dovede do razočaranja. Dobar period za veliko spremanje na emocionalnom i psihološkom nivou. 

Devica 

Veoma ste popularni u društvu i vrlo angažovani u ovom periodu, pa ćete imati brojna prijatna druženja i flertove. Privlačne i zanimljive osobe iskazivaće vam svoju zainteresovanost, a vi ćete biti polaskani i razigrani – vrlo verovatno se može pokazati da vam je to sasvim dovoljno, jer ne težite započinjanju ljubavnog romana, već radite na izgradnji svog samopoštovanja i postavljanju granicu. Ipak, možete dati šansu nekome ko ispunjava većinu vaših standarda. U partnerskim odnosima može biti na redu preispitivanje nivoa stabilnosti i zdravlja veze, odnosno, nivoa nestabilnosti i toksičnosti, što može dovesti do vrlo izjednačenog rezultata. Ako ne znate šta da radite, pitajte se šta je najbolje na za vas, i zašto vam je potrebna takva veza, kao i, da li je možda ta veza ispunila ono zbog čega vam je bila potrebna, da li ste je prerasli i prevazišli. Ako odlučite da prekinete odnos, učinite to smireno, bez ljutnje i drame. 

Comments