Proleće je stiglo a vi i dalje govorite sebi kako je krajnje vreme da promenite način ishrane. Posle duge zime tokom koje se jelo i pilo u većim količinma nego inače, a i nagomilanih kilograma, vreme je da se odlučite za nešto zdraviju i raznovrsniju hranu.

Ali čak i oni koji nemaju probleme sa viškom kilograma traže ideje i recepte kako da se zdravije hrane. E tu stupa na scenu čuveni Instagram, naša neiscrpna inspiracija. Ovde možete naći brojne profile koji promovišu zdrave obroke ali i divne fotografije koje oduzimaju dah i čine da vam istog momenta “krene voda na usta”.

Šarenilo boja je možda prvo što vam zapadne za oko, a nakon toga kada se udubite u fotografiju shvatite šta se sve od namirnica nalazi na njoj. E tada tek kreće euforija koja vas tera da istog trena aktvirate kuhinju, lonce i poklopce. I ono što je najvažnije jeste da ovi Instagram profili uglavnom promovišu zdravu hranu i recepte koji sadrže što više voća i povrća.

Uživajte u gledanju i mljackanju.

Autor profila pod nazivom @minimalistbaker vodi Dana Šulc, koja sebe opisuje kao entuzijastu. Njene fotografije su očaravajuće, jednostavno ne možete skloniti pogled sa njih i teraju vas da nastavite da skrolujete niz profil i pogledate ga od početka do kraja. Zato nije čudo što broj njenih pratioca doseže do skoro trista hiljada. Ljude širom sveta inspiriše hrana sa njenih fotografija i mnogi postavljaju dodatna pitanja koja se tiču kalorija i načina pripreme. Dana je vrlo posvećena svom profilu i ukoliko je zapratite svakodnevno ćete dobijati inspiraciju za zdrave obroke.

Minimalist 1 Ljubitelji hrane SIGURNO prate ove Instagram profile Minimalist Ljubitelji hrane SIGURNO prate ove Instagram profile
Comments