Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/2

Da je London Fashion Week napravio korak dalje od svoje introvertnosti pored ostalih naznaka, jasno u to ime govori činjenica da je po prvi put za neke revije pušten set karata dostupan u slobodnoj prodaji, a sve u cilju premošćavanja jaza između stilista i obične publike.

View this post on Instagram

Kisses from my #VBSS20 front row!!!! X VB

A post shared by Victoria Beckham (@victoriabeckham) on

Izveštaj sa Londonske nedelje mode definitivno započinjemo od naše posh lady Viktorije Bekam, koja je ovog puta, još jednom demonstrirala dominaciju u svetu mode. Ona je nakon deset godina prisustva na modnoj sceni odlučila da svoj potpis stavi i na beauty kolekciju. Naime, princip jednostavnosti iz sveta mode prenela je u beauty sferu na način koji pre svega slavi prirodan izgled podesan naročito ženama u pokretu. Sve to je prezentovano i široj javnosti na društvenim mrežama uz hash tagove #NotPerfect i #CleanBeauty. Ipak, jedno je sigurno, i pored njenog izlaska na novo tržište i podrške čitave porodice u vidu prisustva na reviji, njena nova modna kolekcija nije ostala neprimećena. Šta više, ona je u tom smislu LFW-u još jednom dala stožer oko koga su se zavrtele kolekcije ostalih učesnika ove prestižne nedelje mode. Ona je inspirisana ležernošću, jednostavnošću i slobodom donela jedan sređen i sofisticiran look, ostavljajući, pritom, blag ukus modnih tendencija 90-ih godina u ustima. Miksujući dnk svog brenda sa novim tendencijama i inspiracijama, donela je svojim poklonicima trendove ženskih odela, prenaglašenih rukava i karnera, ali i trikotaže u zemljanim i kremastim nijansama, ali i tzv. block colours varijantama sa distinkcijom ljubičaste i bordo. Kompletan look modela je upotpunjen nude makeup-om i svedenim frizurama u formi niske punđe i wet look hair style-a.

Osveženje LFW-u je svakako doneo Erdem brend, koji je inspirisan likom Tine Madotti predstavio kolekciju obogaćenu elementima meksičkog folklora u ruhu nešto svedenijih formi od onih izvornih, ali uz to, ne zaobilazeći trend prenaglašenih rukava, zatim  karnera i kompleta, ovog puta sa primesama ličnog pečata u vidu prenaglašenih mašni, rukavica, sopstvene verzije meksičkog sombrera i živopisnog kolorita.

Editors choice