Black Logo white background1 prpb6ow9el8efw0f7ouq6b1cym6r58didhz5maq29s Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Sa osmehom na licu zakoračili smo u leto, a u koraku smo ispratili i najnovije letnje trendove kada su boje kose u pitanju! Svaka nova sezona sa sobom nam donosi “svoje boje”, pa tako ni ova nije izuzetak – a mi smo istražili koje to tonove poznate influenserke već nose. Vreme je da osvežimo svoju kosu i damo joj “novi život” – i zato vam u nastavku teksta otkrivamo hair trend koji će garantovano obeležiti ovu sezonu

U pitanju je takozvani French Balayage Shadow, tretman koji podrazumeva senčenje korena kose – i čija popularnost na društvenim mrežama nezadrživo raste već tri godine. Zahvaljujući senčenju korena, ovaj tip balayage tretmana garantuje naglašen, ali ujednačen prelaz između korena i dužine, bez toplih refleksa. French Balayage Shadow je novi trend L`Oréal Professionnel Paris brenda, koji su usvojile poznate ličnosti, magazini i influenserke širom sveta, a svoje fanove ima i među influenserkama sa naše, lokalne scene.

Prirodan, trendy izgled kose u samo dva koraka!

Zahvaljujući inovativnim L`Oréal Professionnel tehničkim proizvodima, savršeni French Balayage Shadow bez kompromisa možete postići u samo dva koraka. Ujednačeno posvetljivanje i izuzetan sjaj više nisu samo stvar mašte, a popularnost French Balayage fenomena samo potvrđuje njegova i dalje velika potražnja u frizerskim salonima. Ready, set, go – pripremite se za trendy leto u kojem vaša kosa definitivno neće ostati neprimećena!

Korak jedan - ujednačeno posvetljivanje

Sanjate o visokom nivou posvetljivanja i prirodnom izgledu, bez obzira na svoju prirodnu boju i tip kose? Savršen svetli ton sada možete postići uz Blond Studio 9 Bonder Inside posvetljivač, koji je koncentrovan agensima za zaštitu vlasi, kao što su limunska kiselina i glicin – koji uz zaštitu pružaju i mogućnost posvetljivanja kose do čak 9 nivoa. Ovaj sjajni proizvod pomaže pri zaštiti jakih i slabih veza prilikom željenog posvetljivanja kose i daje vidljive rezultate.

LOreal Pro Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Korak dva - izuzetan sjaj

Zatim prelazimo na Dia light boju za kosu, koja će neutralisati sve one neželjene podtonove nakon procesa posvetljivanja. Ova boja gelasto-kremaste teksture, sa kiselom pH formulacijom zatvoriće kutikulu vlasi nakon posvetljivanja i na taj način joj vratiti sjaj koji joj nedostaje. Uz Dia light boju koja je dostupna u širokoj paleti, vašoj kosi će ne samo biti vraćeni zdrav sjaj i lepota, već će biti do čak 30% negovanija!

*Instrumentalni test

LOreal Pro Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Profesionalci su nam otkrili tajnu savršenog prelaza French Balayage tretmana!

U okviru saradnje sa L`Oréal Professionnel timom, imali smo priliku da zavirimo iza kulisa kreiranja dva French Balayage tretmana! Modeli koji su se našli u rukama L`Oréal Professionnel edukatorki bile su influenserke Ena Popov i Tašana Korać, predvodnice French Balayage trenda – koje su učinile da odmah poželimo i sami da posetimo frizerski salon! U okviru videa koje smo za vas pripremili možete videti kako je izgledao proces koloracije, a u nastavku vam otkrivamo i kako su L`Oréal Professionnel edukatorka Jelena Ljubec i part-time edukatorka Nataša Ugljevičanin postigle savršene prelaze među tonovima. 

French Balayage Shadow farbanje Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Nakon što je kosa blago nakvašena, prvi korak French Balayage tretmana je tapiranje kose, a zatim vertikalno nanošenje Blond Studio 9 Bonder Inside posvetljivača, kako bi se postigao suptilan, neprimetan prelaz. Nakon nanošenja posvetljivača, svaki pramen je potrebno zasebno uviti u aluminijumsku foliju i preklopiti. Blond Studio linija proizvoda je savršen partner u postizanju svih tipova balajaža, od blagih do izrazito naglašenih.

French Balayage Shadow farbanje Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Nakon posvetljivača, vreme je za senčenje korena i toniranje u dve nijanse! Toniranje se vrši uz pomoć dve nijanse Dia light boja, od kojih je najdublja nijansa namenjena neutralizaciji korena, dok se najsvetlijom nijansom ujednačava ton posvetljenih delova kose. Na ovaj način postiže se savršen, prirodni prelaz koji čini da bez obzira na razlike u tonovima, kosa izgleda prirodno. Bilo da kao Ena i Tašana imate izrazito tamnu, ili pak svetliju kosu, French Balayage tretman će je osvežiti, dati joj sjaj i savršeni letnji vajb!

Tašana Korać

Odlučila sam se da uradim balajaž jer sam želela neku promenu koja nije drastična što se tiče boje kose a opet je osveženje. Najveći strah mi je bio mogućnost oštećenja kose. Međutim uz pomoć L`Oréal Professionnel proizvoda nisam morala da brinem da li će se to i desiti jer potpuno čuvaju i štite kosu od oštećenja. Prezadovoljna sam ishodom, bojom ali pre svega mekoćom moje kose koju imam zahvaljujući Metal Detox šamponu i maski koju koristim nakon bojenja.

Play Video
IMG 0732 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!
IMG 0912 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!
IMG 0982 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Ena Popov

Prvi put posle 16 godina svoju kosu sam poverila nekome drugom a da nije moj frizer što dovoljno govori koliko poverenje imam u L’Oréal Professionnel Paris kao brend. Odlučila sam se za balajaž jer sam posle nekoliko godina eksperimentisanja sa raznim bojama i stilovima uvidela da je to najbolji način bojenja za mene, i tako je bilo i ovaj put. Sa L’Oréal akademije sam izasla prezadovoljna, negovane, osvežene i neoštećene kose.

Play Video
IMG 0540 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!
IMG 0850 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!
IMG 0901 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Garancija za dugotrajni balayage - linija Metal Detox

Da li ste znali da metal bakra unutar vlasi vaše kose može da dovede do pucanja vlasi, što samim tim dovodi do negativnog uticaja na rezultat bojenja? Upravo zato, L`Oréal Professionnel kreirao je inovativnu Metal Detox liniju sa glikoaminom, koji obezbeđuje čak 87% manje lomljenja kose* i 100% optimalan rezultat koloracije**. Uz pomoć ove linije možete zaboraviti na neuspele rezultate bojenja kose i uživati u novom tonu svoje kose duže vreme.

*Instrumentalni test: Metal Detox pre-treatment + tehnička usluga + šampon + maska
**Bez uticaja na posveltjivanje i optimalan rezultat boje

IMG 1300 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!
IMG 0119 scaled Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Zakažite svoj tretman u salonu, ponesite fotografije inspiracije i pružite svojoj kosi promenu koja joj je potrebna! Uživaćete u trendy prosvetljenoj nijansi, nakon koje će vaša kosa izgledati kao da je okupana u zracima sunca.

Black Logo white background1 Osvežite svoju boju trendom senčenja kose koji već nose poznate influenserke!

Eugène Schueller, pionir u polju istraživanja najefikasnijih proizvoda koji će profesionalnim frizerima pružiti željene rezultate, 1909. godine kreirao je prve bezbedne boje za kosu, pod nazivom Oréal. Od tada pa sve do danas, L`Oréal Professionnel kontinuirano proizvodi vodeću tehnologiju kada su bojenje i nega kose u pitanju, koju koriste frizerski saloni i stručnjaci širom sveta. L`Oréal Professionnel podržava preko 800 modnih revija, pomaže frizerima da rekreiraju najpopularnije lookove i inspiriše nastanak novih trendova.

Za više informacija o svim pomenutim L`Oréal Professionnel Paris proizvodima posetite veb-sajt i zapratite ih na Instagramu i Facebooku