Tvoj True Match:

Do savršeno glatkog i ujednačenog tena u samo 2 koraka

Sve mi, žene, nezavisno od tipa kože ili godina, maštamo o savršenom tenu i zato se trudimo da koristimo kako proizvode za negu kože, tako i makeup proizvode kojima ćemo pokriti nepravilnosti i istaći ono najlepše na našem licu.

Kada biramo proizvode za negu kože lica ali i kada biramo različite makeup proizvode, najvažnije je odabrati onaj koji je pravi izbor za vas, jer se samo u tom slučaju postižu dobri rezultati i upravo ono čemu težimo kada je naš ten u pitanju.

POKRIVNA MOĆ I NEGA U JEDNOM MAKEUP PROIZVODU

Oči su deo lica gde prvo primećujemo znake umora ali i starenja, pa je pokrivanje podočnjaka kvalitetnim korektorom obavezan deo makeup rutine svih nas, bez obzira na godine.

Savet profesionalnih makeup artista je da korektor nanosite na kožu direktno na nepravilnosti koje želite da pokrijete, a zatim da ga blagim pokretima utapkate u kožu.

Novi True Match Eyecream in a Concealer, kao proizvod dugogodišnjeg rada i istraživanja u kompaniji L'Oréal Paris, pomera granice beauty i skincare industrije pružajući u jednom proizvodu korektor lagane pokrivne moći sa hidratantnom negom namenjenoj okoloočnoj regiji.

S obzirom na to da se u ovoj regiji nalazi znatno manje lojnih žlezda nego na ostatku lica, hidratacija je prvi korak pre svakog nanošenja šminke.

Ovaj proizvod obogaćen je hijaluronskom
kiselinom koja u kombinaciji sa ostalim
sastojcima stvara formulu koja omogućuje
zaglađivanje finih linija ispod oka, a možete ga
koristiti bez bojazni da će se one ocrtati
nekoliko sati nakon nanošenja šminke.

Vaše lice zadržaće svež i sjajan izgled tokom celog dana, a sve nesavršenosti će ostati skrivene satima nakon nanošenja proizvoda. Nakon samo 8 nedelja svakodnevnog korišćenja ovog proizvoda, primetićete da je vaš ten u ovom predelu znatno blistaviji, a da su bore i fine linije manje vidljive nego pre.

L'Oréal True Match
- TVOJ PERFECT MATCH -

Iako je okoloočna regija najosetljiviji deo našeg lica i treba joj posvetiti posebnu pažnju, na isti način je potrebno pristupiti i ostalim makeup proizvodima koje koristimo za lice.

True Match Foundation je puder koji je već 15 godina prisutan u beauty industriji, a na našem tržištu dostupan je u čak 14 nijansi. Njegova blaga, hidrirajuća formula obogaćena finim pigmentima, daće vašoj koži gladak i prirodno blistav ten koji će ostati besprekoran tokom celog dana.

Puder ima srednju pokrivnu moć i pruža prirodan izgled tena, u skladu sa vašom teksturom i bojom kože.

KUPITE PROIZVOD

Nega kože je oduvek bila u srži True Match linije, a zahvaljujući stalnim istraživanjima i poboljšavanju formule ovog proizvoda, koju sada najvećim delom čine hidrirajući sastojci, danas uživamo u nežnoj formuli koja istovremeno neguje vašu kožu i ujednačava ten, neprimetno se stapajući sa kožom.

Zahvaljujući formuli obogaćenoj hijaluronskom kiselinom, nakon samo 2 nedelje svakodnevnog korišćenja uočićete da je poboljšan kvalitet kože** i da je ona znatno nežnija.

**Klinički test na 43 ispitanika nakon 8 nedelja

L'Oréal Paris je ponosan na True Match liniju
koja već 15 godina slavi jedinstvenu lepotu
svih žena širom sveta.