Lux Logo 1 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!

Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!

Najglamuroznije se osećamo onda kada znamo da je naša koža mirisna i negovana. Naročito leti, kada sanjamo o egzotičnim destinacijama i dane provodimo u lepršavim haljinama – na sebi najviše volimo da osetimo mirise opojnog cveća i moćnih biljnih ulja, koji će nas pratiti do kasno u noć.

Upravo zato, ovog leta svojoj koži svakodnevno želimo da pružimo luksuzni tretman nege koja će nas osvežiti, pokrenuti sva naša čula i osloboditi našu ženstvenu energiju. Slobodnim koracima, mekim dodirima i nezaboravnim mirisima – zajedno osvajamo tople dane pred sobom.

U ovom oslobađanju naše slobodne energije, koje je zapravo način iskazivanja ljubavi prema sebi, žene već decenijama podržava brend kozmetike Lux Botanicals – čija je misija da svakoj od nas pruži proizvode za negu vrhunskog kvaliteta. Lux Botanicals osnažuje i slavi žene, njihovu jedinstvenost, duh i neprikosnovenu ženstvenost, a tu smo da vas obradujemo vestima da je od sada dostupan i u Srbiji! Ponosni smo što smo imali priliku da u saradnji sa kompanijom Unilever Global organizujemo secret garden party – u okviru kojeg smo se upoznali sa timom zaduženim za Lux Botanicals brend i saznali više o njihovim neverovatnim proizvodima, ali i filozofiji koja se krije iza svakog od njih. U nastavku vam otkrivamo više o Lux Botanicals liniji gelova za tuširanje koje će vaša koža garantovano voleti, ulazimo u detalje njihovih unikatnih mirisnih nota i pozivamo vas da se prepustite njihovim čarima, koje će učiniti da preispitate sve što ste mislili da znate o vruhunskoj nezi i čišćenju kože.

Play Video

Podignite skin care rutinu svoje kože na sasvim novi nivo

Da li ste spremni da ispunite sve želje svoje kože? Linija raznovrsnih kupki brenda Lux Botanicals kreirana je od strane najboljih svetskih parfimera, sa svaka od njihovih kupki je savršeno jedinstvo najfinijih mirisnih nota. Lux Botanicals kupke odlikuje i nežna tekstura, nakon koje će vaša koža ostati blistava i dugotrajno mirisna. Uz njih će svaki vaš ritual tuširanja i svakodnevne nege postati luksuzni čin ljubavi prema sebi, koji će vas inspirisati da se fokusirate na svoju kako spoljašnju, tako i unutrašnju lepotu. Otkrivamo vam koje to tri jedinstvene kupke čine Lux Botanicals liniju – a vama ostaje samo da odaberete onu senzualnu kombinaciju sastojaka i mirisa u kojoj se pronalazite.

Čistota i osećaj mira uz Lux Botanicals FREESIA & TEA TREE OIL

Ukoliko uživate u dubinskom čišćenju kože i oslobađanju od svakodnevnog stresa, ova kupka je pravi izbor za vas. Lux Botanicals FREESIA & TEA TREE OIL gel za tuširanje odlikuje sofisticirani miris citrusa, a nakon njegovog korišćenja – na koži ćete primetiti dugotrajni osećaj svežine i dodira sunčevih zraka. Bazična nota ovog gela je frezija, centralna nota pripada cvetu pomorandže, dok gornju notu čine zelena nota i opojna sicilijanska mandarina. Još jedna prednost Lux Botanicals gelova za tuširanje su botanička beauty ulja. U ovom gelu se nalazi negujuće ulje čajevca, koje će pročistiti vašu kožu i učiniti je mekom na dodir. Nakon dugog dana na poslu, opuštajuća kupka uz Lux Botanicals FREESIA & TEA TREE OIL biće sve što vam je potrebno da napunite svoje baterije!

lux1 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!
lux1 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!
lux2 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!

Egzotičnost i tropski osećaj uz Lux Botanicals BIRD OF PARADISE & ROSEHIP OIL

Za sve one koji se osećaju ženstveno i mladoliko, i koji uživaju u delikatnim, svežim mirisima – Lux Botanicals BIRD OF PARADISE & ROSEHIP OIL gel za tuširanje predstavlja idealan izbor. Centralnu mirisnu notu ovog gela čine ruža, stiraks i ljubičica, bazična pripada kedrovini, belom mošusu i ćilibaru, dok gornju notu čine kajsija, intenzivni božur i nežni đurđevak. Ovaj gel pružiće vam osećaj prolaska kroz cvetna polja rajske ptice, a negovaće i “obnoviti” vašu kožu mirisnim, botaničkim beauty uljem šipka. Ukoliko ovog leta sanjate o tropskim, egzotičnim krajevima i svet posmatrate u paleti od hiljadu boja, uz Lux Botanicals BIRD OF PARADISE & ROSEHIP OIL svaka vaša kupka biće misaono putovanje u nepoznate krajeve sveta.

lux2 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!

Bezbrižnost i dobar osećaj uz Lux Botanicals YLANG YLANG & NEROLI OIL

Ako preferirate delikatne, citrusne i slatkaste mirise, Lux Botanicals YLANG YLANG & NEROLI OIL gel za tuširanje biće baš po vašoj meri! Centralnu notu ovog gela čine ruža i intenzivni božur, bazičnu notu odlikuju suncokret i osmanthus, dok gornja nota pripada yuzu i citrusnom, osvežavajućem bergamotu. Ovaj gel za tuširanje pružiće vam osećaj svežine, bezbrižnosti i radosti, uz pomoć savršenog blenda ilang ilang cveta i botaničkog, beauty ulja neroli – nastalog iz cveta gorke pomorandže. Važno je da napomenemo i da je svaki od pomenutih gelova sačinjen od čak 94% prirodnih sastojaka, koji će garantovano osvežiti, obnoviti i negovati vašu kožu, uz to što će je ostaviti neodoljivo mirisnom. 

lux3 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!
lux3 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!

Lux Botanicals secret garden party - uzbudljivi event koji je okupio influensere i mnoge zvanice

Brend Lux Botanicals je nakon velike popularnosti na istoku odlučio da osvoji i zapad – a njegova prva stanica u Srbiji bio je upravo secret garden party u organizaciji WANNABE Magazinea. Srećni što smo ovako veliki brend podržali u lansiranju na domaćem tržištu, do kasno u noć uživali smo u otkrivanju filozofije brenda, druženju, koktelima i sjajnoj muzici. Događaju su prisustvovale mnoge zvanice i lokalni influenseri, među kojima su se našle YouTuberke Jenny Martin i Jana Dačović. Dobru atmosferu nije omela ni iznenadna kiša, a nakon eventa dugo smo bili pod utiskom opojnih mirisa Lux Botanicals proizvoda. 

Lux Logo 1 1 Lux Botanicals x WANNABE Magazine: Evo kako je izgledao ekskluzivni secret garden party povodom lansiranja brenda Lux Botanicals u Srbiji!

Uživaj u svojoj koži, postani svesna svoje autentičnosti i počni da slaviš svoju ženstvenost uz negujuće Lux Botanicals proizvode!

Svi pomenuti Lux Botanicals proizvodi dostupni su u svim DM drogerijama, Lilly drogerijama, kao i Roda, Idea, UniverExport i Vero supermarketima u Srbiji.

Za više informacija o Lux Botanicals proizvodima zapratite ih na Instagram stranici.