Internet potpuno poludi kada neka poznata ličnsot objavi svoju skincare ili makeup rutinu. Mi smo, naravno, uvek tu da ispratimo korake i da vidimo da li su poznate ličnosti sa nama podelile trik kako da sakrijemo bubuljicu, smanjimo podočnjake ili kako da nam koža izgleda dodatno glowy. Tako smo naišli na Madison Beer makeup rutinu i potpuno se oduševili!

Kad biste poredili svoju makeup rutinu sa makeup rutinom Madison Beer, sigurno da biste se začudili i zapitali da li su joj svi ti proizvodi, zapravo, potrebni. Na svom licu, Madison uglavnom nema mnogo šminke, ili samo tako izgleda. Njena koža je uvek čista i dewy, a znamo da je imala problema sa cističnim aknama, što nam govori da zaista vodi računa o koži.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Madison Beer (@madisonbeer)

Kako izgleda dewy makeup rutina Madison Beer

Priprema kože

Upravo zbog toga što je imala problema sa cističnim aknama, mlada pevačica najviše pažnje posvećuje skincare rutini. Priprema se zasniva na tome da se koža lepo umije i da se ukloni višak sebuma, kako bi mogla adekvatno da se hidrira. Nakon umivanja potrebno je naprskati ili očistiti lice tonerom kako biste ujednačili svoj ten. Naravno, sledeći korak je posvećen hidriranju kože, što znači da je na kožu potrebno naneti adekvatnu kremu kako bi nanošenje šminke bilo mnogo lakše.

Pročitajte i ovo: Hailey Bieber je izbacila svoju skincare liniju “Rhode”, a ovo je sve što znamo o njoj!

Korišćenje sapuna za obrve

Da li ste znali da postoje sapuni koji se mogu koristiti za obrve? Da! Zapravo izgledaju kao običan sapun i služe tome da se obrve lepo pročešljaju i da ostanu na mestu na kom želite da budu. U radnjama, naravno, možete da pronađete svakakve verzije sapuna za obrve, ali onaj koji koristi Madison, i onaj koji se pokazao kao najbolji, jeste običan sapun.

Kako koristiti sapun za obrve? Potrebno je da češljić za obrve dobro uvaljate u sapun i tim češljićem da pročešljate obrve i namestite ih onako kako želite. To ćete učiniti tako što ćete začešljavati obrve ka gore. Jedan od naših najbitnijih atributa su obrve – zato je potrebno da ih adekvatno namestimo! Madison Beer makeup rutina pokazala nam je da i poznati pronalaze načine da koriste što manje i što bolje proizvode.

Skin tint ili bb krema kao baza

U poslednje vreme sve manje vidimo full on makeup i lica koja su potpuno prekrivena puderom. Najviše pažnje se sada posvećuje sincare rutini i tome da koža bude čista, zdrava i hidrirana kako bi se stavljalo što manje šminke. Zato su intenzivne pudere zamenile bb kreme i skin tint – proizvodi koji licu vraćaju svežinu.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели Madison Beer (@madisonbeer)

Korektor je obavezan

Korektor je obavezan proizvod koji svako mora da koristi. Ne morate da stavljate nikakve bb kreme niti bilo šta – možete da se oslonite samo na korektor. A to kaže i Madison Beer koja stavlja samo korektor kad nema dovoljno vremena ili kada želi da na koži ima što manje proizvoda. Korektor nanosite ispod očiju, oko nozdrva i na predele na kojima, možda, imate određene nepravilnosti.

Pročitajte i ovo: Otkrivamo vam trik konturisanja koji je proslavila manekenka Kate Moss

Kremasti proizvodi su najbolji prijatelji

Kremasti proizvodi su mnogo bolji zbor od proizvoda u kamenu i tajna je u tome što izgledaju mnogo bolje na koži. Ako ste ljubitelj TikToka, onda ste sigurno u jednom momentu upali u zečju rupu sadržaja. Tako smo otkrili da su kremasti proizvodi must-have ove godine, a to je, očigledno, znala i Madison Beer makeup rutina je savršen način da nanesete malo šminke i da to uradite perfektno!

Naslovna fotografija: instagram.com/madisonbeer

Milica Antić

Comments