Hot topics

Jutarnji rituali kod kuće koje ćeš želeti da zadržiš i kada pandemija prođe

Zablude o problematičnoj koži u koje treba da prestaneš da veruješ + kako se zaista neguje ovaj tip kože

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Osoba koja traje u industriji zabave uskoro četiri decenije je ujedno jedan od najvećih revolucionara muzičke industrije.

Evidentno je da se radi o kraljici pop muzike – Madonni.

S obzirom da je nakon poslednje svetske turneje Rebel Heart Tour preselila se u Evropu kako bi radila možda najkontrovezniju stvar do sada, ono što se nikad od nje ne bi očekivalo – da bude mama koja vodi brigu o deci 24/7.

Sa karijerom na pauzi, ona se posvetila svojoj deci potpuno i u međuvremenu našla inspiraciju za svoj novi album Madame X koji će ugledati svetlost dana 14. juna.

Samim tim što živi u Portugaliji nekoliko godina unazad, usred promocije novog albuma koji nam sledi je logično da će se naći na naslovnim stranama nekih od najprestižnijih magazina, a jedan od njih je British Vogue čiju naslovnu stranu krasi ova zvezda.

Sa čak šezdeset godina, ona pravi revoluciju u borbi protiv predrasuda kada je u pitanju broj godina i kada si zvezda koja je gradila puteve za mnoge poznate ličnosti koje imamo danas. Podsećanja radi, Madonna je zabranjena na mnogim radio stanicama samo zbog svog broja godina, kako se ne bi plasirala više samo zbog toga što je žena, dok ostali umetnici koji imaju visok broj godina i muškog su pola veoma lako se nađu na radiu.

Editors choice