Osoba koja traje u industriji zabave uskoro četiri decenije je ujedno jedan od najvećih revolucionara muzičke industrije.

Evidentno je da se radi o kraljici pop muzike – Madonni.

S obzirom da je nakon poslednje svetske turneje Rebel Heart Tour preselila se u Evropu kako bi radila možda najkontrovezniju stvar do sada, ono što se nikad od nje ne bi očekivalo – da bude mama koja vodi brigu o deci 24/7.

Sa karijerom na pauzi, ona se posvetila svojoj deci potpuno i u međuvremenu našla inspiraciju za svoj novi album Madame X koji će ugledati svetlost dana 14. juna.

Samim tim što živi u Portugaliji nekoliko godina unazad, usred promocije novog albuma koji nam sledi je logično da će se naći na naslovnim stranama nekih od najprestižnijih magazina, a jedan od njih je British Vogue čiju naslovnu stranu krasi ova zvezda.

Sa čak šezdeset godina, ona pravi revoluciju u borbi protiv predrasuda kada je u pitanju broj godina i kada si zvezda koja je gradila puteve za mnoge poznate ličnosti koje imamo danas. Podsećanja radi, Madonna je zabranjena na mnogim radio stanicama samo zbog svog broja godina, kako se ne bi plasirala više samo zbog toga što je žena, dok ostali umetnici koji imaju visok broj godina i muškog su pola veoma lako se nađu na radiu.

Comments