Hot topics

#HairHacks: Brz i jednostavan način da napraviš lokne + ideja za chic frizuru za dane kada nemaš vremena

#kidsfashion: Najslađi stajlinzi za tvoje omiljene mališane

7 saveta kako da pobediš infekcije na prirodan način i bez upotrebe antibiotika

Beograd postaje sve veći Glovo-grad

Tvoj beauty vodič kroz najbolje tissue maske za lice

Sara Oster ti otkriva jednostavne trikove kako da stilizuješ kosu i tokom leta, a da je ne oštetiš!

Najlepša destinacija koju još uvek možeš posetiti ovog leta (ali i jeseni)!

U susret letovanju: Stvari koje obavezno treba da imaš u koferu

Kako da pronađeš motivaciju kada je jednostavno nemaš?

#beautycrush: Prirodan, a ujednačen ten i kako ga postići

Znamo da volite da čitate o šminkanju i da uvek rado isprobavate naše savete. Danas smo se odlučile da vas počastimo jednim odličnim videom.

Marko Nikolić, oficijalni šminker L’Oréala Paris, otkriva nam tajne šminkanja. Šminkanje je za mnoge prava filozofija i mnoge devojke se ne usuđuju da nauče nešto više o šminkanju, jer im sve deluje prekomplikovano. Mi ćemo vam uz stručne savete pokazati neke osnove šminkanja, kako da prikrijete nedostatke na svom licu i koži, i kako da izbegnete greške koje će vas učiniti starijom. Vreme je da svom licu date zdrav sjaj, da istaknete ono najbolje i unapredite svoje šminkanje. Verujte nam, uz samo malo vežbe i prakse brzo ćete savladati sve ove tehnike.

Screen Shot 2014 04 28 at 2.53 Make up saveti profesionalnog šminkera: Osnove tehnike šminkanja

Kod šminkanja je važna podloga, senčenje, način na koji kombinujete boje sa svojim tenom i stilom. Prvi savet o šminkanju početnika tiče se nijanse tena. Pre nego što krenete da birate komade šminke i proizvode za hidratantnu negu, morate da odlučite šta sve na koži želite da prikrijete, koju boju tena imate i kako vaša koža reaguje na šminku.

Screen Shot 2014 04 28 at 5.14 Make up saveti profesionalnog šminkera: Osnove tehnike šminkanja Screen Shot 2014 04 28 at 5.15 Make up saveti profesionalnog šminkera: Osnove tehnike šminkanja

Adekvatna nijansa pudera mora biti nepogrešiv izbor! Potrebno je da odaberete nešto što će se savršeno slagati sa vašim tenom, tako da prilikom nanošenja pudera ne bude onih oštrih prelaza. Ovo je samo deo o čemu smo pričali, a dnevna šminka je za nas bila pravi izazov. Devojke, jeste li spremne? Hajde da pogledamo najbolje savete, nakon kojih ćete naučiti da profesionalno nanosite šminku.

Editors choice