U svetu kozmetike uvek na tržištu imamo tonu novih proizvoda koji privlače našu pažnju svojim estetskim izgledom i mirisom uglavnom, ali nismo uvek najstručniji da procenimo šta nam tačno najviše odgovara. Zato smo odlučili da se posavetujemo sa stručnim licem koje nam preporučuje must have proizvode koji su nam potrebni da bismo blistali svakog dana.

Bojan Đorđević iz Sephora Pro Team-a, koji je ujedno makeup training manager za Balkan, izdvaja tri proizvoda koja nam toplo preporučuje za sezonu pred nama.

Fenty Beauty Body Lava

Šta je drugačije kod ovog proizvoda koji je napravio nezapamćeni hype na svim društvenim platformama? Pre svega, zaštitno lice je Rihanna, što je sasvim dovoljno da se proda i najvećim skepticima. Šta god poželi iz svog Fenty Beauty asortimana, prodaće sigurno. Ono što je drugačije u Body Lavi je veličina shimera koji se nalazi u bočici, jedan od najsitnijih trenutno na tržištu. Plus efekat hidratacije, pa zatim nega kože i sjaj koji ostaje na koži, ali ne i na odeći su dovoljni razlozi zašto mi se ovaj proizvod dopada i zašto ga preporučujem”, kaže Bojan i dodaje: “Još bih izdvojio i Killawatt Foil Highlighter. Highlighter u najneobičnijim bojama koje trenutno postoje i sa odličnim efektima. Glitter, Holo, Shine… Stvar je vašeg  sopstvenog izbora. Kako su veoma pigmentisani, ja ih obično koristim u kampanjama i editorijalima, eventualno kao podlogu za senke ili ruž. Jedan od onih proizvoda koji jednostavno kreiraju trendove, a ne prate ih.”

Comments