Ako ste sa dozom skepticizma ušli u ovaj tekst, nemojte još da izađete iz njega! Znamo, i mi smo se iznenadili kada nam se ova tema našla u polju istraživanja, a onda smo uvideli da možda tu zaista ima nečega. Dajte nam šansu – i možda ćete se i sami uveriti da manifestacija kroz manikir ima smisla, pa ćete dobro porazmisliti o nijansi koju birate pre sledećeg odlaska u kozmetički salon. Mi ćemo vam otkriti na koji način manifestacija funkcioniše, kako se povezuje sa kojim bojama i na kraju – kako da najbolje manifestujete ostvarenje svojih ciljeva putem manikira. Uostalom, sve i da ste skeptici po pitanju ove teme, možete jednostavno i pronaći savršen inspo za svoj naredni manikir!

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Art Nail NYC ® (@artnailnyc)

Manifestacija kroz manikir – probajte i uverite se

Šta je tačno manifestacija?

Manifestacija podrazumeva da svoje ciljeve vizualizujete u mislima, a zatim se podsvesno posvetite njihovom ostvarenju. Znate kako kažu – kakve su ti misli, takav ti je život. Zato, ako sebi priželjkujete određene stvari u životu, o njima bi trebalo da mislite, ali ne samo na nivou neostvarene želje i sanjarenja, već konkretnog verovanja da će ono što želite naći put do vas. Manifestovati možete na mnogo različitih načina, a mi smo danas tu da vam otkrijemo na koji način je manifestacija povezana sa bojama i kosmičkim energijama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ALESYA SANSILT (@sansilt)

Pročitajte i: 7 fantastičnih manikira idealnih za početak 2023.

Kako se boja i manifestacija povezuju?

Svaka boja sa sobom nosi određene energetske vibracije, koje mogu pojačati naše namere. Takođe, postoji boja za svaku nameru i emociju. Na primer, crvena je povezana sa samopouzdanjem, narandžasta sa inspiracijom i kreativnošću. I sami znate da postoje moćne boje u kojima se osećate dobro dok ih nosite, kao i boje koje vam ne prijaju ili u kojima izgledate kao da to niste vi. Sve ovo, na dubljem nivou ima smisla. Dodatno, svako od nas oko sebe ima auru, a boja vaše aure takođe govori o tome kakva ste ličnost. Možda nas nisu kao decu bez razloga pitali – a koja ti je omiljena boja?

Kako funkcioniše manifestacija kroz manikir?

Dok birate boju laka za nokte i uživate u njegovom nanošenju, važno je da manifestujete svoje želje, namere i ciljeve. U tom trenutku, izuzetno je važno da budete zaista prisutni i uživate u ovom malom ritualu ljubavi prema sebi. Nemojte birati boju koja će dobro izgledati na poslu, ili boju koja mislite da će se dopasti vašem partneru, ili boju u koju vas je ubedila osoba koja radi u salonu, a vama baš i ne dopada. Birajte boju koju želite, osećate i koju možete jasno da vidite na sebi. Takođe, ako želite određenu boju za određeni cilj, u nastavku vas čeka legenda boja i njihovih značenja. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Melanie (@overglowedit)

Koralna boja – strast i optimizam

Crvena – moć i atrakcija

Pink – romantična osećanja i ljubav

Plava – mašta i sloboda

Crna – elegancija i zaštita

Bela – nevinost i otvorenost uma

Žuta – sreća i hrabrost

Zelena – rast i ponovno rađanje

Narandžasta – ekspresivnost i kreativnost

Siva – balans i mir

Zlatna – uspeh i velikodušnost

Srebrna – glamur i gracioznost

Braon – sigurnost i oslonac

Povežite boju sa svojom željom

Sada kada ste otkrili značenje boja, vreme je da boju spojite sa ciljem. Ukoliko želite povišicu na poslu, nokte obojite u crveno – boju koja će vam pružiti osećaj moći. Ako vam se čini da niste u skladu sa svojom intuicijom, odlučite se za sivu koja će vam doneti balans i mir. Ako želite da prizovete promene i izađete iz kolotečine, tu je zelena koja će učiniti da se osećate novorođeno. Dakle, samo razmislite duboko i iskreno o tome šta želite da postignete, pronađite boju koja se uklapa sa vašim unutrašnjim potrebama – i manifestujte. Najgore što može da se desi je da ostanete sa lepim manikirom.

Pročitajte i: U novoj godini – nova prilika za promene

Naslovna fotografija: instagram.com/overglowedit

Jovana Pantić

Comments