Ako ste se uverili u zakon privlačnosti, onda znate da je sve moguće uz moć manifestacije – bilo da se radi o vezi, karijeri ili ličnom miru i unutrašnjem zadovoljstvu, Univerzum je spreman za isporuku. Kanali za narudžbinu su stalno otvoreni i kada prosledite prave vibracije, dobijate adekvatnu isporuku.

Svi se stalno bavimo manifestovanjem i stalno upućujemo kosmičke narudžbine, samo to ne shvatamo tako i ne razmišljamo o tome – nismo svesni da se naše vibracije i frekvencije stalno emituju i da postoji prijemnik koji ih detektuje i odgovara na njih. I ako stalno čujemo upozorenja tipa „pazi šta želiš, jer ti se može ostvariti“ ili „što zračiš, to privlačiš“ ne shvatamo ih ozbiljno, ili mislimo da ih treba figurativno shvatiti. Međutim, ove stvari treba razumeti bukvalno – kada istrajno emitujete strah, otpor, frustraciju, beznađe, dešavaju vam se stvari koje potvrđuju vaše uverenje da vas niko ne razume, da ste žrtva, da niste vredni ljubavi… Tako radi zakon privlačnosti – negativno i pozitivno, Univerzumu je svejedno, on samo odgovara na informacije koje prima.

Ako želite da se svesnije bavite manifestacijom, da podignete svoje vibracije i obustavite nesvesne narudžbine, to znači da ste otvoreni za ovu vrstu razmišljanja i saznanja. I možda možete (ili se već bavite) nekom profesijom koja podržava razvijanje senzitivnosti i svesnosti.

Manifestacija kroz posao – kako vam karijera može pomoći da podignete vibracije

Kako se ispostavlja, ne samo da možete privući i manifestovati posao iz snova kroz zakon privlačnosti, već vam i vaša karijera može pomoći da nastavite da pozivate sve dobre stvari u svoj život, uz pomoć petlje manifestacije i visoke vibracije.

Upućeni tvrde da postoje određena zanimanja, koja su posebno povezana sa stvaranjem, odnosno, manifestacijom. Rođeni smo da budemo kreatori, to je kao disanje i to stalno radimo, čak i ako ne primećujemo. Ali kada ste svesni da vaše misli stalno oblikuju vašu realnost, možete namerno odlučiti šta ćete stvoriti – možete svesno manifestovati.

Vaše radno okruženje može imati ogroman uticaj na te svakodnevne misli, tako da su najbolje karijere za manifestovanje, one koje neguju osećaj neograničenih mogućnosti i pozitivnosti. Ako ste stalno u poslu koji vas čini nesrećnim ili u blizini ljudi koji „buše balone“ vaših ideja, počećete da privlačite negativne stvari, jer se vaše vibracije usklađuju sa njima.

Pročitajte i ovo: Mesečeve mene – iskoristite ih da ispunite sve svoje želje

Karijera koja podiže vibracije

Preduzetnik

Preduzetništvo je karijerni put koji je apsolutno napravljen za manifestatore – kreacija je naziv igre, a ovo je karijera u kojoj bukvalno stvarate svoj posao ni iz čega.

Kad gradite karijeru za sebe, možete da manifestujete bilo koju vrstu posla tako što ćete stupiti u kontakt sa stvarima koje vas zanimaju i u kojima uživate. Ne ograničavajte se na ono što mislite da bi vam donelo najviše novca ili najviši status – umesto toga, radite ono što će vas činiti srećnim, svakog dana.

U sopstvenom biznisu, vaše vibracije mogu da se slobodno uzdižu prateći vašu maštu nadaleko i naširoko. Vi postavljate pravila i odlučujete koliko daleko možete ići – možete usmeriti vibracije manifestacije u privlačenje novca koji vam je potreban za poslovni prostor, ili za više klijenata. Bitan aspekt je samopouzdanje, verovanje u sebe i svoje sposobnosti koje ide uz preduzetništvo.

Kreator sadržaja

Stvaranje sadržaja ide ruku pod ruku sa preduzetništvom – postoji visok nivo slobode i mogućnosti koje vas stavljaju van okvira i dozvoljavaju da pratite svoj unutrašnji glas i kreativnost.

Bilo šta gde ste sami sebi gazda, ili prodajete svoj proizvod, savršena je prilika da podignete vibracije i napravite neku magiju. Kreiranje sadržaja je širok teren na kome možete igrati šta god želite. Možete privući brendove i klijente koje želite – prilikom manifestacije važno je da zakoračite u energiju stanja u kome već imate ono što želite da ostvarite.

Vibracije nekretnina

Posao trgovine nekretninama pune su potencijala za visoke vibracije – uključena je namera i vizuelno iskustvo. Kada provedete klijenta kroz kuću koju želite da prodate, to je iskustveno – on vidi, čuje, oseća, miriše, a to su detalji od kojih se sastoji vizuelizacija materijalizacije.

Postavljanje cilejva je takođe veoma bitno kada je u pitanju prodaja nekretnina. Mogli biste reći: „Ovog meseca ću prodati tri kuće“ – to je izjava, a izjava je deo manifestovanja koji se tiče jasnoće i konkretnosti onoga što želite da postignete.

Onlajn trener

Kao onlajn trener možete se uskladiti sa bilo kojom vrstom klijenata koje želite i imate slobodu da odaberete ono sa čim ste usklađeni. I možete sarađivati sa celim svetom – internet dospeva svuda i ukida ograničenja daljine. Možete biti životni trener, pomagati ljudima da usmere svoja razmišljanja o duhovnosti i praviti bolje izbore. Ili razmišljajte u pravcu zdravlja, fitnesa, finansija, umetnosti, tehnoloških veština – gde god da se nalazi vaša stručnost i interesovanje i oblast u kojoj su vaše vibracije visoke i snažne.

Visoke vibracije pisaca

Sve u polju kreativnosti podiže vibracije i senzibliše vas na suptilne energije kojima barata zakon privlačnosti. Bilo da pevate, plešete, glumite, slikate ili pišete, umetnost otvara vrata mnogim univerzalnim blagoslovima. Sve u čemu moć vašeg pozitivnog razmišljanja i visoke vibracije mogu uticati na svet oko vas, idealno je za manifestovanje.

Pisanje je maštovit put – ako pišete članke, knjige, dečije priče, vi koristite svoju moć kreacije, a to je ono najmoćnije što imate i što možete da ponudite. Kad pišete, takođe stvarate ni iz čega – vaša ideja još ne postoji u fizičkom svetu, stvari su u vašem umu i vi ih unosite u fizičku realnost, ređajući slova, formirajući rečenice, stavljajući drugima svoje delo na uvid.

Pratite svoju intuiciju, osvestite svoje misli i podignite svoje vibracije – a onda ih usredsredite na postavljanje ciljeva i privlačenje željenih dobrobiti u svoj život. I verujte da će vam Univerzum isporučiti baš ono što naručujete.

Pročitajte i ovo: Kad prestanete da pokušavate nešto da dobijete, postajete otvoreni da to i privučete

Naslovna fotografija: instagram.com/emperiance

Brankica Milošević

Comments