Svaka žena koja voli trendi manikir (koji ujedno nije kič i napadan), inspiraciju traži na Instagram profilu svetski poznatog modela i beauty mogula Hailey Bieber. Ona nije bez razloga globalno priznata u modnom svetu, a kažu da se pravi fashion majstor u detaljima poznaje. Manikir Hailey Bieber jeste sitan detalj u celokupnom imidžu koji možda čine važniji elementi, ali Hailey nikad ništa neće prepuštati slučaju. Zato verujemo njenom izboru i jedva čekamo da izbaci selfi na kom bismo videli ono što nas zanima – šta je trendi nositi na noktima i koju boju i dezen ćemo ovog meseca zumirati izabranoj manikerki.

Manikir Hailey Bieber – ideje koje su nam privukle pažnju

Glazirana krofna nokti

Biserni sjaj koji je korisnike društvenih mreža ipak neodoljivo podsetio na šećernu glazuru krofn jeste karakteristika najpopularnijeg Hailey Bieber manikira. Ona ga često ponavlja u različitim varijacijama, a da čak i nju neodoljivo podseća na bisere, govori činjenica da je nedavno na prepoznatljiv manikir dodala upravo njih. Ono što mnoge poznate ličnosti kopiraju, a čiji je Hailey najbolji ambasador, jeste french na glazed donut bazi, pa je taj manikirski tandem postao trend, naročito na crvenom tepihu – zajedno čineći elegantan i diskretan dodatak upadljivim bojama i krojevima toaleta poznatih dama u gala prilikama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


French sa detaljima

French manikir je višedecenijski trend s razlogom i niko nikad nije preispitivao zasnovanost večne slave ovakvih noktiju. Jedino što se desilo jeste „izvitopereni“ francuski manikir koji više ne mora nužno da bude karakterističan po belom vrhu nokta. Hailey Bieber je popularizovala ženstveni crveni french, koji je zapravo savršena simbioza elegantnog i urbanog.

Ipak, ni klasičan francuski manikir ne mora da bude nužno „dosadan“, naročito ne ako u sklopu njega dodate nešto slatko kao što je voće. Višnju, na primer.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


Tifani plavi nokti

Posle klasike, Hailey Bieber voli još malo klasike, a gde ćete naći veći klasik od Tifani plave boje? Ipak su Tifani nakit volele, vole i voleće generacije devojaka i žena sa stilom. Asocijacija na luksuzne komade nakita može da krene i od nokatne ploče – gospođa Bieber je dokaz.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


Jagoda crveni nokti

I dalje se držimo neprikosnovenog zakona stila jer Hailey zna da ono što je isprobano i dokazano ne treba preispitivati. Crveni nokat je oduvek bio simbol samouverene, zavodljive žene koja svuda pleni i privlači pažnju, pa nam i ne treba naročit razlog za ovakav manikir, naprotiv, podrazumeva se.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


Limun-žuti nokti

Citrusi asociraju na leto i sunce, pa je uvek pravo vreme za limun-žuti manikir. Kad god osetite da vam treba koji stepen inspiracije i bezbrižnosti kojom plenimo tokom žege pored mora, slobodno ofarbajte nokte u limun-žuto. Verujte, bićete minut bliže plaži.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)


Barbi nokti

Ako vas i dalje drži Barbi manija, savršeni nokti su upravo ovi sa fotografije ispod. Roze nikad nije promašaj, bilo da se nalazite u formalnom ili neformalnom okruženju. Ipak, žene radije ovakvu boju biraju kad se osećaju rasterećeno i kao devojčice jer roze morate da znate da iznesete. Svako zna da se ova boja najbolje slaže uz vedar karakter i očaravajući osmeh.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

Pročitajte i ovo: Dekonstruisani francuski manikir: Svojevrsna klasika sa pomakom

Naslovna fotografija: instagram.com/nailsbyzola

Milana Petković

Comments