Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Kako da nosiš najtrendi torbe sezone

Najpoželjnije boje u enterijeru ove godine

Singl mama: Nađi sebi čoveka kakvog bi preporučila svojoj ćerci

Instagram profili zbog kojih ćeš zavoleti jogu

Ljubavni horoskop za maj 2020.

Kako da ojačaš i održiš dobar imunitet (vitamin D ovde igra ključnu ulogu!)

Kako da sa 30+ pripremiš teren za kvalitetnih 50+

1/3

Bez obzira na to da li voliš ili ne voliš zimu, moraš priznati da joj se ipak malo raduješ, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog svih tih divnih, mekih i toplih džempera, kapa i šalova koji su tako lepi da ni ih, kad malo bolje razmisliš, nosila tokom cele godine! Koga briga ako malo izgledaš kao medvedić ili ne izgledaš ni približno tako seksi kako bi izgledala u čipkanim letnjim haljinama?! Tako da, živeli naši omiljeni džemperi i živeo manikir koji je inspirisan tvojim omiljenim džemperima i koji će se, samim tim, odlično uklopiti u celokupnu zimsku “priču”!

Teget

Teget je jedna od boja za koju definitivno možemo reći da je tipična zimska, a uz to izgleda i nekako otmeno i sofisticirano. Može biti druga crna! Zato, oboji noktiće u baš ovu nijansu, a neka neki od njih bude ukrašen “džemper” šarom.

manikir 1 Manikir inspirisan tvojim omiljenim džemperom

Mat

Ukoliko spadaš u onu grupu devojaka koja više voli mat lak za nokte, onda je ovakav manikir idealan za tebe. Sivo-bela kombinacija je uvek dobitna kada je reč o zimskim autfitima, pa, zašto onda ne bi bila dobitna i za tvoj manikir? Osim toga, ove šarice izgledaju baš kao da su “sišle” pravo sa tvog džempera!

manikir 2 Manikir inspirisan tvojim omiljenim džemperom

Editors choice