Bez obzira na to da li voliš ili ne voliš zimu, moraš priznati da joj se ipak malo raduješ, ako ni zbog čega drugog, a ono zbog svih tih divnih, mekih i toplih džempera, kapa i šalova koji su tako lepi da ni ih, kad malo bolje razmisliš, nosila tokom cele godine! Koga briga ako malo izgledaš kao medvedić ili ne izgledaš ni približno tako seksi kako bi izgledala u čipkanim letnjim haljinama?! Tako da, živeli naši omiljeni džemperi i živeo manikir koji je inspirisan tvojim omiljenim džemperima i koji će se, samim tim, odlično uklopiti u celokupnu zimsku “priču”!

Teget

Teget je jedna od boja za koju definitivno možemo reći da je tipična zimska, a uz to izgleda i nekako otmeno i sofisticirano. Može biti druga crna! Zato, oboji noktiće u baš ovu nijansu, a neka neki od njih bude ukrašen “džemper” šarom.

manikir 1 Manikir inspirisan tvojim omiljenim džemperom

Mat

Ukoliko spadaš u onu grupu devojaka koja više voli mat lak za nokte, onda je ovakav manikir idealan za tebe. Sivo-bela kombinacija je uvek dobitna kada je reč o zimskim autfitima, pa, zašto onda ne bi bila dobitna i za tvoj manikir? Osim toga, ove šarice izgledaju baš kao da su “sišle” pravo sa tvog džempera!

manikir 2 Manikir inspirisan tvojim omiljenim džemperom
Comments