Matura je događaj koji sve devojke očekuju sa velikim ushićenjem, a posebnu pažnju obraćaju na stajling, dok haljinu biraju mesecima unapred. Neke devojke se čak predomisle u 5 do 12, ali sve je to deo naših mladalačkih dana.

Devojke, mi smo tu da vam pomognemo i da prikažemo koji su modeli u trendu. Spremili smo za svaki tip po nešto, ima različitih vrsta haljina i svakojakih stilova: od najelegantnijih do klasičnih i sofisticiranih.

April je mesec za venčanja, ali i mature, pa shodno tome, aprila meseca gledamo haljine. Svadbe možda vesele starije, ali mature vesele tinejdžerke i toj sreći nema kraja. Dok ovaj događaj izaziva veliku količinu euforije i uzbuđenja, roditelji ga smatraju stresnim i kao povod za trošenje velike količine novca.

Šljokice, til, biseri, pamuk, svila, sedef ili zlatni sjaj… vreme je za polemiku sa drugaricama i mamom. U potrazi za savršenom haljinom proživljavamo neke od najdivnijih trenutaka. Da bi oni bili zabavniji i manje stresni, slede saveti koji su namenjeni isključivo maturantkinjama.

Kruškast oblik tela

Devojke ovako građene želeće haljinu koja ne ističe njihove široke kukove i naglašane bokove. To znači da je dobrodošla haljina u tamnijoj boji i dugačka skroz do poda.

Ovakve haljine mogu biti ulepšane cvetnim dezenom, ali su moderne i one u beloj boji, koja je izuzetno moderna ove sezone.

2 4 Maturske haljine za svaki oblik tela

Haljina brenda Aidan Mattox

3 4 Maturske haljine za svaki oblik tela

Trenutno aktuelan cvetni print