Mnoge devojke biraju boju rumenila vodeći se isključivo svojim ukusom i ličnim kriterijumima.

Ipak, što se ovog segmenta ulepšavanja tiče, i ovde ima par začkoljica, na koje ćemo vam mi ukazati pažnju.

Postoje brojni kozmetički proizvodi: kvalitetni i manje kvalitetni. Uvek birajte ove prve, jer sa kozmetikom se ne valja igrati i tu nema vaganja. Matematika je jasna, cena govori o kvalitetu.

U kozmetičkom svetu postale su popularne punije usne, guste obrve, smele konture lica i na kraju istaknuti obrazi. Vođeni ovom filozofijom praktično smo pojurili da vam pokažemo kako se ovo radi, a akcenat stavljamo na obraze, jer kada su oni perfektno rumeni, nije potrebna jaka šminka već samo ruž na usnama.

Ružičasto rumenilo odgovara najviše osobama svetlije puti.

Ova boja na vašem licu porediće se sa bojom cveća u proleće. Ovo je boja koja daje dozu prirodnosti i pruža zdrav sjaj, koji nikako nije navalentan i suviše napadan.

1102 Maži dok ne porumeni: Savršeno ružičasti obrazi

Izaberi najbolju boju

Za nežniji izgled, najbolje je izabrati rumenilo u roze boji. A u mnogobrojnoj paleti boja, najbolje je izabrati srednju nijansu… ni najsvetliju, ni najtamniju.

Uvek imajte na umu da sa svetlijom nijansom nikako ne možete pogrešiti. Ukoliko želite da ostavite jači utisak samo je potrebno da nanesete nekoliko slojeva.

Prvo nanesite tečno rumenilo

Postoji rumenilo u prahu, kamenu, ali i u tečnom stanju. Najbolje je, baš kao i puder, prvo naneti tečno rumenilo, a za krajnji efekat dodati četkom rumenilo u prahu.

271 Maži dok ne porumeni: Savršeno ružičasti obrazi

Posle nanošenja, stavite fiksator

Fiksator šminke važan je kako bi rumenilo ostalo na licu do kraja dana i kako ga ne biste skinuli u kontaktu sa drugim osobama.

Izvor fotografija: pokazivac.com, lepotaizdravlje.rs


Violeta Stojanović

Comments