Svi znamo da Meghan Markle ima fantastičan modni ukus. Ona uspeva da svaki put savršeno iskombinuje škakljivu liniju između konzervativnog, monarhijskog i modernog stila, što je ističe kao budućnost kraljevske porodice u modnom svetu. Meghan je osoba koja je napravila Sayonara Zara žurku kada je počela da se emituje serija Suits gde je imala jednu od glavnih uloga, podiže princa Archia sa gender-fluid pristupom i u toku je sa svim poslednjim Youtube beauty trendovima.

Po prvi put ćemo imati priliku da njen ukus i stil vidimo kroz njenu prvu modnu kolekciju. Za British Vogue otkriva da sa svojom prijateljicom dizajnerkom Mishe Nonoo kreira capsule collection klasične poslovne odeće za žene.

Ova kolekcija je sklopni deo njenog partnerstva sa ženskom humanitarnom organizacijom Smart Works koja pruža kvalitetnu odeću za poslovne intervjue za žene i uporedo uči žene kako da se izbore da se bave čime žele, naročito ako su u pitanju žene koje su beskućnice ili žene koje su žrtve nasilja.

“Nakon nekoliko tihih poseta Smart Worksu u toku prethodne godine, vojvotkinja je bila inspirisana njihovim radom, s obzirom na to da je u pitanju non-profit organizacija koja pomaže ženama i uči ih kako da se poslovno ponašaju i oblače, kako bi bile uspešne poslovne žene”, otkriva post sa SussexRoyal Instagram profila.

Comments