Wannabe Mercator Kviz W670 3 Mercator modni predlog za maturu: Sexy

Za sve devojke koje vole da istaknu svoju senzualnost, jak temperament i vatrenu energiju, imamo predlog jednog savršenog izgleda koji će im veoma pristajati. Naravno, uvek morate obratiti pažnju na to da izgledate elegantno i adekvatno za neku priliku, no odabirom pravih odevnih komada i modnih detalja koji idu uz to, postići ćete sve što želite.

Kombinacija crne i zlatne je uvek u trendu i vanvremenska je, nikada vas neće izneveriti, ma gde god da se uputite. Pa tako modna kobinacija u kojoj crna preovladava, a oplemenjena zlatnim detaljima, postiže pravi modni pogodak. Ovo je pogotovo slučaj sa svečanim prilikama, među kojima je svakako jedna od najvažnijih matursko veče. Izgledaćete sofisticirano, otmeno, ali ćete i pokazati jednu jaku stranu svoje ličnosti. Mala, crna haljina je oduvek must have za sve ženske garderobere širom sveta i kroz vekove, pa biste mogli da se odlučite za jednu od njih. No, nemojte da bude skroz klasična, potrudite se da bude zanimljiva i malo modifikovana, osavremenjena.

Mercator modni predlog za maturu Sexy Look3 Mercator modni predlog za maturu: Sexy

Ukoliko volite da istaknete svoje obline, seksepilnost koju nosite u sebi, crna uska haljina sa dubljim dekolteom, biće odgovarajuća za ovo veče. Da biste ipak dobili na prefinjenom izgledu, dobro je da dekolte bude pokrvien trakama ili pertlama koje su sve više u trendu. Znajte da ćete jednom ovakvom haljinom zaseniti sve oko sebe kada se pojavite, sva pažnja će biti usmerena samo na vas. A da bi se privukla baš sva pažnja i da biste uzele svojih pet minuta, potrebno je i da se poigrate detaljima.

Mercator modni predlog za maturu Sexy Look4 Mercator modni predlog za maturu: Sexy
Comments