Ako ste u poslednje vreme posećivali Instagram ili TikTok, verovatno ste primetili da je u trendu estetika inspirisana primorjem i svega što je morsko. Od svetlucavih modnih komada do senki za oči i manikira, ova estetika se uplela u sve.

Ako želite da zaronite u morski trend, mermaid manikir krase hladne boje i metalik nijanse, prelivi i/ili pastelni elementi. Bez obzira da li više volite minimalistički manikir ili želite da prigrlite sjaj i školjke, izdvojili smo naše favorite, 14 ideja koje će biti veoma popularne u narednim mesecima.

Opalni mermaid manikir

Ako više volite neutralniji izgled kada je u pitanju manikir, odlučite se za prelivajući opalni lak. Alternativno, koristite bilo koju osnovnu boju koja vam se sviđa i dopunite je gornjim premazom koji menja boju. Ukoliko želite da začinite svoje nokte, ubacite zlatne ukrase.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Myprettyset (@myprettyset)

Mermaid paleta

Za fanove svetlijih boja koji žele da se drže mermaid palete, razmislite o ružičastim, ljubičastim i plavim bojama. Umesto da pokušavate da pronađete nijanse koje dobro funkcionišu zajedno, olakšajte sebi tako što ćete nabaviti lak koji dolazi sa šljokicama u obliku školjke.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ (@pop_polished)

Francuski manikir

Za minimalistički manikir, ažurirajte svoj francuski manikir nijansama iz palete boja koje podsećaju na more. Ovaj na fotografiji je u plavoj boji, kao što je dubina mora, ali sa sjajnim podtonom.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ♥ (@pop_polished)

Hromirani mermaid manikir

Kada želite manikir koji podseća na estetiku morske veštice, probajte ovaj hromirani manikir. Nokti u tamnijim nijansama duginih boja podsećaju na Ursulu i njenu estetiku iz animiranog filma The Little Mermaid, a uskoro i istoimenog igranog filma. Za sličan izgled, koristite hromirani prah za nokte preko crnog laka za nokte.

Skulpture

Ovaj hromirani bledoroze manikir je kao iz snova. Završni premaz uključuje i dodavanje prozirnih ukrasa od gela, te svaki nokat izgleda kao školjka.

Mermerna sirena

Mermerni nokti takođe mogu izgledati kao mermaid manikir uz pravi izbor boja. Ovde, ljubičasta, svetloružičasta i zelena su zajedno kombinovane kako bi stvorile eterični izgled.

Neusklađeni nokti

Kada ne želite pastelne boje, svojim noktima dodajte malo žara sa jarkom roze i narandžastom bojom.

Ombre nokti od školjki

Ako ne možete da prestanete da razmišljate o noktima u obliku školjke, evo još jednog načina da osvežite ceo izgled. Sa zamagljenim koralnim središtem, ovaj mermaid manikir poprima vibraciju aure.

Drago kamenje

Umetnost noktiju u obliku školjke će skrenuti pažnju u bilo kojoj boji. Međutim, ako nas pitate, ombre iteracije su posebno zapanjujuće, a pojedinačno drago kamenje će unaprediti svaki manikir.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel My Linh (@angelsnailz)

Pročitajte i: Ombre lip gloss nokti – naš omiljeni letnji manikir

Zeleni i plavi francuski manikir

Ako niste previše za ružičastu i ljubičastu, možete izabrati vodenu paletu za svoj manikir koji podseća na sirene. Iako je gornji dizajn tehnički inspirisan zmijskom kožom, takođe je inspirisan repom sirene.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Angel My Linh (@angelsnailz)

Biserni mermaid manikir

Za letnje venčanje je ovaj manikir čisto savršenstvo. Kombinujući hrom u boji vanile sa primesama primorske energije, ovaj potpuno beli biserni manikir je idealan za ovu priliku.

Mermaid manikir u duginim bojama

Od duge do mermaid disko noktiju, ovaj manikir imaj svetlucavu srebrnu bazu i prelive trake. Blagi 3D izgled podseća na peraja, a hologramski završni premaz je jedan od najlepših.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Brittney Ellen (@brushedbyb_)

Biseri i hrom

Ariel je možda sanjala da bude na kopnu, ali ovaj hromirani francuski manikir nas tera da poželimo da doživimo njeno morsko kraljevstvo. Ovaj prelivajući lak sa biserima je zaista magičan.

Sjajni mermaid manikir u boji lavande

Ako ne možete da se odlučite između bisera i šljokica, hromirani mermaid nokti u boji lavande su pravi izbor za vas. Ova nijansa u kombinaciji sa jarkom ružičastom bojom izgleda kao da manikir hvata svetlost i prelama se u drugim bojama.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Amy Tran (@amyytran)

Pročitajte još i: Ružičasti i zeleni nokti – ultimativni letnji manikir

Naslovna fotografija: instagram.com/pop_polished

Marija Gavrilović

Comments