Mermer. To je onaj materijal koji si do sada sigurno viđala svuda – počevši od svadbenih torti pa sve do maski za mobilne telefone, a najčešći izvor “mermerne” inspiracije sasvim sigurno je Instagram! Priznajemo, mi smo zaljubljene u ovaj dezen, a zato smo zaljubljene i u novi trend u svetu enterijera koji podrazumeva upravo mermerne tapete! Dakle, sada je sasvim jasno – mermer je hot, hot, hot i neće nas napuštati u skorije vreme. Naprotiv! A ako želiš da i svoj dom skockaš po poslednjoj modi, definitivno bi trebalo da razmisliš da baš mermernim tapetama osvežiš zidove kako svoje spavaće sobe, tako i zidove dnevne sobe, kupatila ili kuhinje… Ma, mermer će se uklopiti svuda!

Klasični sivo beli tonovi tapeta će tvojoj spavaćoj sobi dati dozu otmenosti, a odlično će se slagati uz nameštaj u crnoj, beloj ili sivoj nijansi, a ukoliko želiš da prostor koji te okružuje bude malo dinamičniji, odaberi detalje u nekim upadljivijim bojama. Plava, crvena, ljubičasta… Probaj i videćeš koliko će tvoja soba izgledati modernije i atraktivnije! I da, ne odgovaramo ako ujutru budeš jedva ustajala iz kreveta i napuštala sobu kako bi otišla na posao!

mermerne tapete 1 Mermerne tapete: Naš novi, omiljeni trend za uređenje enterijera

Ako pak voliš candy tonove, neku od prostorija u svom domu možeš da oplemeniš upravo bebi roze i plavim nijansama, a mermerne tapete će se i u tom slučaju odlično uklopiti. Beli i metalik detalji obezbediće tvom domu sofisticirani izgled baš onakav kakav si viđala skrolujući po Instagramu!

mermerne tapete 2 Mermerne tapete: Naš novi, omiljeni trend za uređenje enterijera
Comments