Ljubav i veze

Prva polovina novembra ne donosi optimistične prognoze u ljubavnom životu Ovnova. Moguće je da ćete se suočiti sa strahovima i frustracijama, što će dosta uticati na ponašanje vašeg partnera. Ovakva situacija može nastati i zbog problema koji vaš partner ima sa novcem. Srećom, druga polovina novembra će biti mnogo povoljnija za Ovnove, jer ćete biti srećni i ispunjeni na ljubavnom planu. Neki će u tom periodu otići na putovanje sa romantičnim povodom ili da bi započeli vezu sa nekim ko je daleko.

Novac i karijera

Novembar je, na poslovnom planu, povoljan mesec za Ovnove, jer ćete biti veoma motivisani, zbog čega ćete prevazilaziti granice svojih, ali i tuđih očekivanja. Međutim,važno je da budete oprezni, disciplinovani i diplomatični, kako se vaš uspeh ne bi pretvorio u svoju suprotnost. Novčana situacija će u novembru biti na zavidnom nivou, a imaćete i brojne prilike za poslovna putovanja.

Telo i duh

Ovnovi će u novembru biti veoma aktivni u fizičkom smislu, dok im sa psihološke strane početak meseca ne donosi mnogo dobrih prognoza, jer će biti u znaku stresa, briga i melanholičnih momenata.

Savet meseca

Nemojte biti previše isključivi, već stvari posmatrajte na mnogo otvoreniji način!

mesecni horoskop za novembar ovan 1 Mesečni horoskop za novembar: Ovan

Jasna Đorđević

Comments