Ljubav i veze: Dragi Ovnovi da li osećate energiju i polet? Da li ste se zaljubili u avgustu? Niste još?! E pa imate još dve nedelje da grlite i volite ovu Venericu u Lavu koja vama jako prija. Zauzetim Ovnovima predstoji vrlo zanimljiv odnos sa partnerom, neko kraće putovanje ili izlet van grada može vašu vezu opet da podigne na neki zanimljiv nivo. Druženje sa prijateljima, čaša vina i osmesi su ono što će definitivno obeležiti kraj leta svim Ovnovima.

Mesečni horoskop za septembar Ovan 1 Mesečni horoskop za septembar: Ovan

Karijera i novac: Dugovi i računi su vas pritisli sa svih strana. Imate osećaj da taman kada pomislite da je gotovo i da sada možete nešto novca da ostavite sa strane, pojavi se neki novi račun niotkud. Ne prija vam ovaj Pluton u Jarcu i morate biti štedljivi dragi Ovnovi koliko god to nije vaša odlika. Na poslu vam predstoji napredovanje ili poboljšanje pozicije, uz veliki trud i odricanje. Budite vredni, nagrada dolazi sporo, ali vaš rad će i tek kako biti primećen.

Telo i duh: Uživajte u aktivostima van kuće u septembru. Provodite vreme u prirodi i sa prijateljima. Moguće manje povrede, pa tako čuvajte kolena.

Savet meseca: Brige na poslu ćete vešto kombinovati sa lepom atmosferom van njega, tako da izbalansirajte svoj privatan život u septembru na najbolji mogući način.

Milica Popović

 

Comments