Hot topics

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Brze ideje kako da unaprediš svoj zimski stajling

#beautyresolutions: ClearLift & NIR savršena Derma Viva kombinacija za najbolju godinu za tebe i tvoju kožu!

#beautyresolutions: Top 3 beauty proizvoda za blistavu kožu u prazničnoj sezoni – ali i nakon nje!

Savršena vina za savršen ulazak u 2020!

#beautygoals za 2020: Hidrirana i negovana koža i kako je najzad učiniti takvom

Poklon ispod jelke kom će se obradovati svaki pravi #fashionista

8 znakova da te tvoja maca voli + kako da joj uzvratiš

Biljana Tipsarević otkriva koje su boje ove jeseni

#HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

Univerzitet Metropolitan kao društveno odgovorna obrazovna institucija od svog postojanja i početka rada dosta ulaže u prikupljanje fondova za humanitarne asocijacije, i na različite načine, sa velikim trudom i željom pomaže svom društvu i onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Kako bi sve dosadašnje humanitarne projekte i radove svojih studenata sa Fakulteta digitalnih umetnosti prikazao na jednom mestu, Univerzitet Metropolitan u Beogradu uskoro otvara kreativni koncept store gde će sugrađani, ali i svi zainteresovani ljubitelji umetnosti i dobre volje moći da kupe unikatne, radove i svoj novac doniraju u humanitarne svrhe.

Takođe jedan od brendova Univerziteta Metropolitan – Artists Anonymous je upravo i “rođen” iz tih razloga, da na umetnički i kreativan način pomogne svemu – i svima. Kroz veliki broj humanitarnih akicja, ali i “pop-up” prodaja po Srbiji, dobrotvornih izložbi i širenja svesti o humanitarnom radu, Artists Anonymous je poznat široj javnosti i medijima. Sam koncept AA je kreirala Madlena Dašić, profesorka Fakulteta digitalnih umetnosti Univerziteta Metropolitan, sa osnovnim ciljem da mladi vizuelni komunikatori šalju poruke sa značajem, za opšte dobro, jer kako kaže: “Ne postoji bolji spoj prezentacije talenta i kreativnosti naših studenata, nego da učeći i stvarajući čine dobro delo. To je motiv koji je uvek prisutan u našem duhu i nešto što potenciramo tokom rada sa svojim studentima”.

met art shop MET Art Shop – kreativni koncept store Univerziteta Metropolitan

Univerzitet Metropolitan otvara vrata svoje prve koncept radnje, gde ćete moći da nađete autentične artikle kreativnih i mladih autora, naših studenata, koje možete kupiti i pokloniti, i samim tim učiniti dobro delo.

Vidimo se na svečanom otvaranju MET Art Shop-a u petak, 04. oktobra od 17h na najlepšoj lokaciji u Beogradu, u okviru Sportsko rekreativnog centra Milan Gale Muškatirović – šetalištu 25. maj (Tadeuša Košćuška 63).

Slogan Univerziteta Metropolitan i Artists Anonymous-a je – We create to donate! Pridružite nam se!

Editors choice