Ovogodišnje Met Gala veče zvanično je iza nas! Obeležili su ga, kao i uvek, neki od najneobičnijih autfita u kojima smo mogli videti poznate ličnosti – a mi smo za vas u nastavku teksta izdvojili top listu najboljih, prosečnih, ali i najgorih autfita sa ovogodišnjeg Met Ball crvenog tepiha. Neki od autfita ostavili su nas bez daha, neki su nas naterali da prasnemo u smeh a neke rečima jednostavno nismo mogli da opišemo. Bilo je raznoliko i naravno, Kim Kardashian se još jednom pojavila u dominatrix Balenciaga stajlingu. Uživajte!

Najbolji autfiti:

Iman Bowie

Iman je oduševila u ovom zlatnom Harris Reed looku, a mi smo shvatili koliko nam je nedostajalo njeno prisustvo na crvenom tepihu, kao i prisustvo njenog sjajnog supruga, muzičara Davida Bowiea.

Hunter Schafer

Hunter Schafer nam je još jednom dokazala da je ikona stila, u metalik Prada autfitu, sa neverovatno neobičnim nakitom na licu i beličastim sočivima. Zaljubljeni smo!

Grimes

Grimes je poznata po svom karakterističnom stilu futurističke princeze, ratnice, vile – i zato nas nije nimalo začudilo što se na crvenom tepihu pojavila u haljini nesvakidašnjeg brenda Iris Van Herpen sa, naravno, mačem u ruci.

Emily Blunt

Lepotica Emily Blunt oduševila nas je svojom poluprozirnom, sjajnom Miu Miu haljinom – koja je bila inspirisana ikonom starog Holivuda, glumicom Hedy Lamarr, iz filma “Ziegfeld Girl”.

Billie Eilish

Bille se pojavila u dosada najbajkovitijem i najženstvenijem izdanju, u Oscar de la Renta “balskoj” haljini boje breskve. Moramo priznati da nas je sa novom frizurom i u ovoj haljini neodoljivo podsetila na iconic glumicu i lepoticu Marylin Monroe.

Comments